Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Garfield напиша:Ем, де, тоа велам, ако е вистинска немало да пропадне, ако не била, нема греда, немало да успее и да сте биле еден до друг. Не очајувај, вистинската е на пат, знам, знаеш и самата, треба да пристигне, но појди, срети ја некаде, за побрзо да се најдете.
А од каде си сигруна дека не си кариката која недостига??girl_85 напиша:A od kade ste site tolku sigurni deka partnerite ne ve izneverile i vie ostanale verni koga ste bile razdeleni?
girl_85 напиша:A od kade ste site tolku sigurni deka partnerite ne ve izneverile i vie ostanale verni koga ste bile razdeleni?
Ееее, тоа е тоа. Никогаш неможеш да си сигурен. Кога ќе станеш свесен за потенцијалниот ризик почнува црвот да те јаде.girl_85 напиша:A od kade ste site tolku sigurni deka partnerite ne ve izneverile i vie ostanale verni koga ste bile razdeleni?
girl_85 напиша:A od kade ste site tolku sigurni deka partnerite ne ve izneverile i vie ostanale verni koga ste bile razdeleni?
Анастазија напиша:Ама не станува во муабетов збор за врска што се гради по телефон туку за веќе изградена, стабилна врска во која едниот мора да оди некаде на одредено време.
asterix_m напиша:Многу е јасен насловот Далеку од очи далеку од срце
Кога нема контакти и се сведува на телефонски разговори се губи врската па колку и грчевито да се трудите да јазачувате.
Ќе морам да те прашам истото што те праша и дивајн .. како можеш да кажеш дека некоја врска е изградена? Врската секојдневно се изградува. Исто така не можеш да кажеш дека некоја врска е стабилна. Тоа ти е исто како да кажеш јас со дечко ми ќе одам само еден месец и после ќе му раскинам. Но, ајде да го тргнеме тоа на страна. Врската е стабилна и изградена .. тогаш зошто двајцата дозволиле една таква врска ( која без сомнение заради далечината нема да е тоа што била додека биле заедно ) да пропадне? Ако двајцата се сакаат ќе најдат ама каков било начин да се заедно, па макар и едниот да мора да замине. Ако толку се сакаат заедно ќе заминат или воопшто нема да се разделат.Анастазија напиша:Ама не станува во муабетов збор за врска што се гради по телефон туку за веќе изградена, стабилна врска во која едниот мора да оди некаде на одредено време.