UEFA Champions League Fantasy Football 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Па фала Богу, и ти самиот си свесен дека не ги бива... (joke man) :)

Инаку кај мене :
Цезар
Пиќе - Ричардс - Рамос
Волкот - Кагава - Јанг - Мутињо
Руни - Ибрахимович - Фреј
замени: ма ко ги је*е :D
не дека не ги бива туки мислам дека ќе се мачат во гррупната фаза и немаат некој стрелец што цело време постигнува голови да го ставам во напад. а ако се мачат значи дека ќе примат мн голови така да..
--- надополнето: Sep 9, 2011 7:48 PM ---
добро само јас го имам пандев во тим?
гледам скоро секој го има тричковски
ама што е финатата со Линдегард? гледам и во Премиер лигата многу луѓе го имаат во прв тим

не дека не ги бива туки мислам дека ќе се мачат во гррупната фаза и немаат некој стрелец што цело време постигнува голови да го ставам во напад. а ако се мачат значи дека ќе примат мн голови така да..
--- надополнето: Sep 9, 2011 7:48 PM ---
добро само јас го имам пандев во тим?
гледам скоро секој го има тричковски
ама што е финатата со Линдегард? гледам и во Премиер лигата многу луѓе го имаат во прв тим

Во групи во ЛШ, скоро на ниеден меч од групите не бранел првиот голман на Манчестер. Освен ако ептен е десеткувана одбраната нели. И лани ВДС не го ни видов, секогаш бранеа или Кушчак или Амос, сега што е трет голман. А инаку најсигурна „инвестиција“ е тој за ако сакаш добар голман за беспари што се вика на Фентази зошто сепак многу често брани за Данска, има искуство.

Голман: Чех
Одбрана: Хумелс,Смолинг,Карваљо
Средина: Насри,Марк Гонзалес,Иниеста,Банега
Напад: Меси(C),Џеко,Солдадо

Се мислев дали да направам тим со Меси и Роналдо и да прочепкам у поефтините, али на крај се решив и без Меси и без CR... и испадна ова...

capturlll.jpg

______________Ноер____________

Рамос___Давид Луис____Пике___Евра

Кеита___Озил_____Гетце_____Парк

__________Гомез_____Анелка

На клупа: Лено(Леверкузен) Крис(Лион) Аилтон(Апоел) Сонг(Арсенал)

uclp.jpg

Сеа за сеа, ама ќе има измени сигурно.

Ако не сакате да добиете 0 поени од ибра тргнете го на време зашто денес се повреди и нема да игра со барса.Иначе тимот
Валдес
Иванович-Лусио-Силва-Срна
Бускетс-Јанг-Сидорф-Чаби Алонсо-Насри
Бензема

Резерви
Келава,Тричко,Лавеци и Паоло Џорге(апоел)

Се мислев дали да направам тим со Меси и Роналдо и да прочепкам у поефтините, али на крај се решив и без Меси и без CR... и испадна ова...

capturlll.jpg

Не ми е јасно зошто сите го ставате Тричковски. Како можи да ви заработи поени од клупа :ROFLMAO:

Вермален месец и пол ке биде отсутен поради повреда , земи смени го :)

И ја можеби ќе направам уште некоја промена во тимот , ама у суштина тоа е тоа :)

Направив измени ... АУТ :Суботич,Зарате и Хазард ИН:Фридрих,Фабрегас,Стариџ...

Се на се , првите 11-на :
---------------------------Нојер------------------------
----Фридрих------Тиаго Силва-----Сисоко-----
----Витсел----Фабрегас-----Јанг-----Озил-----
--------Стариџ-------Џеко-------Роналдо--------

Нојер; Ван Дер Вил, Мертесакер, Пике; Кагава, Насри, Андерсон, Мутињо; Руни, Ибрахимовиќ, Бензема
Резерви: Малафеев, Марчена, Кампањаро, Самир

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom