Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Acid напиша:Maчките се курвински животинчиња. Да можам, би фатил мачка, би и го полеал опашот со бензин, би и го запалил и би ја пуштил онака панично да бега, ем од болка ем од оганот кој цело време „иде” позади неа.
Колку мачки имам исшутирано во животот, ехехеееее. Порано сум излегувал од дома само за да шутирам мачки. Incredible fun!
Imas pravoАндроник напиша:ЗАКЛУЧОК: Мачките всушност се мали жени сместени во крзно.
Acid напиша:Maчките се курвински животинчиња. Да можам, би фатил мачка, би и го полеал опашот со бензин, би и го запалил и би ја пуштил онака панично да бега, ем од болка ем од оганот кој цело време „иде” позади неа.
Колку мачки имам исшутирано во животот, ехехеееее. Порано сум излегувал од дома само за да шутирам мачки. Incredible fun!
Acid напиша:Ах, да - ова ми е рекордот.
![]()
ехех коа беше на Порталот поставена играта успеав да ја шутнам 3 172 ftVMRO напиша:![]()
ova e mojot....
Mislam deka se e jasno
inace vo igrava najkeif mi e koga ke se treska od zemja edno 5-6 pati i koga ke udri direktno na bomba! ZAKON!![]()