Што се мачките?

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ПА Мачките се жени у крзно......да беа Мачори ке беа мажи у крзно

Ах, да - ова ми е рекордот. :)

mace-rekord.jpg

Мачка ако и умре стопанот, веднаш ќе почне да го глода, јаде, гризе и то.
Куче ќе чека додека не додје на раб на смрт, полуди од глад, па дури и тогаш можеби нема.

Мачките се животни..Кучињата се животни..Глувците се животни..Нема што :pos: :je:

Acid напиша:
Maчките се курвински животинчиња. Да можам, би фатил мачка, би и го полеал опашот со бензин, би и го запалил и би ја пуштил онака панично да бега, ем од болка ем од оганот кој цело време „иде” позади неа.

Колку мачки имам исшутирано во животот, ехехеееее. Порано сум излегувал од дома само за да шутирам мачки. Incredible fun!

:pos: :pos: istoto i jas go pravev, samo sto nie vo naselba bevme po krvnici:)

Ja palevme i ja stavavme vo kontejner da gori...posle minuta trgas kapakot, izgleda kako depilirana, pa ja vrzuvas so jaze, ja zakacuvas na tocak i ja vleces dodeka ne umre:)

A imav eden drugar...kako sto stojat gore na kontejnerot, toj im ide od pozadi poleka so noz i gi naboduva 2-3 pati

Acid напиша:
Maчките се курвински животинчиња. Да можам, би фатил мачка, би и го полеал опашот со бензин, би и го запалил и би ја пуштил онака панично да бега, ем од болка ем од оганот кој цело време „иде” позади неа.

Колку мачки имам исшутирано во животот, ехехеееее. Порано сум излегувал од дома само за да шутирам мачки. Incredible fun!

Ne mi se veruva!!! :ija: Ova seriozno go kazuvas ili?

Obozavam macki i ne mozam da sfatam kako nekoj moze da maltretira zivotni??? Ti zgresile nesto?

Acid напиша:
Ах, да - ова ми е рекордот. :)

mace-rekord.jpg

untitled4lt1.png

ova e mojot....
Mislam deka se e jasno:)

inace vo igrava najkeif mi e koga ke se treska od zemja edno 5-6 pati i koga ke udri direktno na bomba! ZAKON! :pos:

Не ги обожавам мачките, користољубиви се... злобен поглед... лицемерие...
За разлика од нив многу сакам мали слатки кученца, e тоа ти е вистинскиот пријател на човекот :)

Мачките се глупи, тупи и неупотребливи :mist:

Јас сакам мачки.

VMRO напиша:
untitled4lt1.png

ova e mojot....
Mislam deka se e jasno:)

inace vo igrava najkeif mi e koga ke se treska od zemja edno 5-6 pati i koga ke udri direktno na bomba! ZAKON! :pos:
ехех коа беше на Порталот поставена играта успеав да ја шутнам 3 172 ft

Јас сум личност која обожава животни, и чувал од ежиња, желки, кучиња, пилиња па се до јариња (во подрум секако, на кратко, дури не се заколи). Сите животни можат да воспостават прекрасен однос према својот сопственик и да се разбираат меѓусебно. Освен, нели мачката.

Не постои ништо погадно, посебично створење од мачката. Неможам ни да замислам да ја допрам. Мачки во моја непосредна близина ги шутирам ко топки.

Додека бев мал (6-7 години) имам убодено жива мачка на железо (од глава па надолу, ко на филм, баш ко на кол) и сум шетал сум ја мафтал ко знаме. Многу бев креативен.

Тоа за мачките, за жените ова погоре не важи, барем не кај мене. :)

мјау

Мачката е исто како жената (од горе наведеното) ако ја сакаш жената не знам зошто да ја мразиш мачката :). Јас едно време си имав убаво маченце кое не беше како жените, 100% дека со мене живееше. Затоа сега јас сакам многу мачина на 4 нозе, а и сакам мачина на 2 нозе или оние на 2 нозе многу повеќе ги сакам отколку на 4ри. Инаку мачката како симбол е чувар на порталот помеѓу земјата и пеколот единствен пример што го докажува тоа нешто е нивните очи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom