Што се мачките?

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мнооооооогу ги сакам мачките.Не би сакал да наредам црвени на сите по ред кои што кажавте дека мачките се како курви(жени) со крзно,односно ако ги храниш,ќе изедат и бегат,ако не ги храниш мјаукат и се мазат.Доколку дома никој не ти прави јадење и нема ништо да јадеш ниту пак од било каде да украдеш што би правел?Би ја молил мајка ти да ти направи нешто или би побарал пари.Потоа цел среќен одиш на компјутерот.Епа луѓето се слични и со мачките очигледно,зар ќе останеш кога ќе изедеш било што и ќе почнеш да се лигавиш околу мајка ти?Лошото кај мачките е тоа што испуштат влакна,како прво да кажам дека они не се криви бидејќи влакната сами паѓат а како второ нема да ренцеме за тоа освен ако не сме мрзеливи

Eве зошто неќам мачки, ко свињи се мамата нивна :pos:

anotherhugecat1df.jpg

Андроник напиша:
Мери Џејн и Тореадор, само вие двајца од луѓето досега кои го прочитаа ова најдовте психолошка врска на мојата машкост (и онаа на Ацид) и убивањето на едни најобични штетници како што е мачката.

Целта (барем) на мојот пост не беше отворено да кажам дека не ги сакам жените (спомнав подолу во постот, а она споредување беше најобична шега) туку да ги опишам мачките во едно нивно вистински светло. Јас сум човек кој буквално обожава животни, чувал секакви видови на животни, денес имам миленичиња, но сите оние работи кои ги спомнав не претставуваат лично мислење, туку најобични и основни факти за мачките.

Секако дека можете да не се согласувате со моето мислење и да ме осудите зошто тоа сум го правел, но неможете да кажете дека јас мојата машкост ја искажувам со малтретирање на мачки. Ако е така, ќе ја искажував кон кучиња, птици и останати животинчиња, а тоа не е така.

И Мери Џејн, не, јас воопшто не се плашам од жени. :)

Stom nikogas ne si cuval macki od kade tolku dobro gi znaes nivnite osobini?
Veruvam deka vo golem del od karakteristikite sto gi nabroja za niv bi se nasol i samiot.
Ne mozete taka da generalizirate, mackite se losi, kucinjata se dobri. Pa ima i agresivni kucinja sto kasaat, ako veke gledame taka na toa.
Sum cuvala mnogu macki do sega i bi rekla deka sekoe od niv e razlicno i ima razlicen karakter isto kako i lugeto.

I jas sum golem ljubitel na zivotni kako tebe i zatoa se zgrozuvam od luge sto gi maltretiraat bez nikakva pricina.

Grace напиша:
Stom nikogas ne si cuval macki od kade tolku dobro gi znaes nivnite osobini?
Ова и не е баш некое прашање....
Си пробала некад хероин па да знаеш какво дејство има?
Од кај си сигурна дека има војна у Ирак? Беше да видиш?
Има еден куп такви прашања на кои можеш да им одговориш од општа култура, не треба да чуваш мачка за да знаеш каква е...

TpH_Bo_OkO напиша:
Ова и не е баш некое прашање....
Си пробала некад хероин па да знаеш какво дејство има?
Од кај си сигурна дека има војна у Ирак? Беше да видиш?
Има еден куп такви прашања на кои можеш да им одговориш од општа култура, не треба да чуваш мачка за да знаеш каква е...

Da ama koga nestoto go poznavame od sopstveno iskustvo znaeme mnogu poveke otkolku onoj koj imam poznavanja za istoto od "opsta kultura".

Grace напиша:
Da ama koga nestoto go poznavame od sopstveno iskustvo znaeme mnogu poveke otkolku onoj koj imam poznavanja za istoto od "opsta kultura".
Не е баш така у сите случаеви...па дај боже молим те овде збориме за мачки....да не почнам да филозофирам и да давам метафори и примери пошто темава е во Чек дис аут
:je:
Еве ти неколку
uglycat2.jpg

uglycat.jpg

ugly_020.jpg

Аууу, колку се слатки. :)
(за палење со бензин)

Tocno taka , zatoa jas ne podnesuvan macki.A zgora na toa i jadat osicki.

Nejkam macki ic.
Gnasni mi se i odvratni
gi sakam samo dodeka se mali, i mozam da gi galam namnogu 5 min.
Mi se gadi od niv nekako grdi se.
Sakam kucinja i imam kuce:)

Татко ми до пред некое време ги пукаше у двор со ловџиска :violent1: се превртуваа у вис и доле на пола......класичен ловџија.... топ чоек :je:

Za site sto tolku samozadovolno stavija postovi za nivnite golemi i hrabri bitki so poganiot macji rod, imam nekolku zbora- vie ste bolni. Ebani ste u glava be, psihopati usrani sadisticki. Ama aj. Ke ve stigne i vas karma. Ke plakate stokratno za vaseto "zadovolstvo"...

Sea ako sakaat moderatorite neka me baniraat. Ja kazav sto imav da kazam.

Sith

Zivotni samo na Animal Planet da gi gledam- doma ne !

Sith_Lord напиша:
Za site sto tolku samozadovolno stavija postovi za nivnite golemi i hrabri bitki so poganiot macji rod, imam nekolku zbora- vie ste bolni. Ebani ste u glava be, psihopati usrani sadisticki. Ama aj. Ke ve stigne i vas karma. Ke plakate stokratno za vaseto "zadovolstvo"...

Sea ako sakaat moderatorite neka me baniraat. Ja kazav sto imav da kazam.

Sith
А зошто уствари да те банираме? :icon_roll
Ај да ме навредеше ова... Ама кажано од некое одвратно педерче (ама лигаво педерче, не вистинско) кое „обича” мачки (и најверојатно ги лиже) и дилдоа намачкани со брилијант во неговиот анус, воопшто не ми пречи. Ми изгледа како Incredible fun. :wink:

LOLOLOLOLL! :icon_lol::icon_lol::icon_lol::bip::bip::bip:

Kolku smesno... a sepak tuzno. Zasto tuzno? Bidejki ova e odlicen dokaz deka covestvoto namesto da evoluira- devoluira. Hehe :) Peder ne sum, a za toa moze da posvedoci majka ti. A ti produzi with whatever it is you are doing. Od ovde inteligencijata moze samo da ti se zgolemuva. Podolu ne ni moze da otide.

Srdecni pozdravi,

Sith

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom