TpH_Bo_OkO
Трноризец
Многу сте сите грешка....мачката е уствари лав арно ама чуван кај некој егеец
:smeshko: :smeshko: :je: :je: :je:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
види па мачорот Гарфилд се најде у муабет...Garfield напиша:Мачка ако и умре стопанот, веднаш ќе почне да го глода, јаде, гризе и то.
Куче ќе чека додека не додје на раб на смрт, полуди од глад, па дури и тогаш можеби нема.
хммм..исфрустрираниов пост ме подесети на нешто...неодамна прочитав дека некои од најдобрите психолози и психопатолози докажале дека мажите што на сакаат мачки односно се плашат од нив како во случајов,всушност се плашат од жениAcid напиша:Maчките се курвински животинчиња. Да можам, би фатил мачка, би и го полеал опашот со бензин, би и го запалил и би ја пуштил онака панично да бега, ем од болка ем од оганот кој цело време „иде” позади неа.
Колку мачки имам исшутирано во животот, ехехеееее. Порано сум излегувал од дома само за да шутирам мачки. Incredible fun!
А зошто курвински? Затоа што исти се ко курвите. Со тебе се додека ги храниш, тогаш се мазат, се умилкуваат, си играат. Кога ќе се најадат, ги нема никаде. Ќе ти свртат грб и си тераат работа. Користољубиви, како курви.
За разлика од злобните и курвински мачки, многу ги поштувам кучињата. Со тебе е и во добро и зло, кога си тажен тагува со тебе, кога се радуваш - се радува со тебе. Кога си гладен, заедно гладувате.
Куче - најдобар (животински) пријател на човекот.
Мачка - злобно и курвинско животинче што е со тебе само од корист. Паразит.
Во прилог на сето ова, иде и следнава игра.
Гњавете го мачево, палете го, збрцајте го на шилци и лансирајте го што подалеку - тоа би била поентата на играва.
Командите се едноставни:
- горе, долу и опалете на space!![]()
во право си не согласувам со твоето мислење,но дека се плашиш од жени не реков јас туку стручни луѓе кои се позанимавале со таа тематика и дошле до тој заклучок...Андроник напиша:Мери Џејн и Тореадор, само вие двајца од луѓето досега кои го прочитаа ова најдовте психолошка врска на мојата машкост (и онаа на Ацид) и убивањето на едни најобични штетници како што е мачката.
Целта (барем) на мојот пост не беше отворено да кажам дека не ги сакам жените (спомнав подолу во постот, а она споредување беше најобична шега) туку да ги опишам мачките во едно нивно вистински светло. Јас сум човек кој буквално обожава животни, чувал секакви видови на животни, денес имам миленичиња, но сите оние работи кои ги спомнав не претставуваат лично мислење, туку најобични и основни факти за мачките.
Секако дека можете да не се согласувате со моето мислење и да ме осудите зошто тоа сум го правел, но неможете да кажете дека јас мојата машкост ја искажувам со малтретирање на мачки. Ако е така, ќе ја искажував кон кучиња, птици и останати животинчиња, а тоа не е така.
И Мери Џејн, не, јас воопшто не се плашам од жени.![]()
schtranga напиша:vo koja zemja jadea macki ?