Што се мачките?

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не викам дека јас сум некој безгрешен ангел... и јас имам правено глупости како мал, не со олкави размери ама пак непријатни и многу се каам за тоа...

Мислиш дека има разлика ако се каеш? Нема никаква разлика, само што ти ќе се залажиш и ќе се осеќаш малку подобро, секако на лажна основа.

Важи, ако сакаш, ако те интересира слободно отвори една анкета. :)

Андроник напиша:
Мислиш дека има разлика ако се каеш? Нема никаква разлика, само што ти ќе се залажиш и ќе се осеќаш малку подобро, секако на лажна основа.
Ако се каеш за нешто значи дека си ја научил лекцијата, безгрешни луѓе нема.

Zeratul напиша:
Ако се каеш за нешто значи дека си ја научил лекцијата, безгрешни луѓе нема.

Точно е дека нема безгрешни луѓе. Каењето помага да се чувствуваш малку подобро за правење погрешна работа, на лажна основа. Она што е направено, е направено засекогаш, не може да се врати.

Ај да ги оставеме и другите нешто да кажат, многу се расприкажавме, иако ми се допаќа нашава дискусија.

Читајќи ја темава,ми се згади од некои луѓе тука.Не ,мачките не се за убивање,вие сте...Да сакаш да убиеш животинче како мачка,треба умот ептен да ти забеган кај што не треба.Ни ја несакам толку кучиња па не сакам да ги убијам,зошто кога би сакала би се запрашала-што не е во ред со мене?:nesvest:
Ц ц ц ,што се не ќе прочитам на ова интернетов...греота

P.S Ќе заборавев да напоменам дека Мери Џејн е тотално во право.. Иначе сум имала маче кое ме чекало на врата по 5 саати да се вратам а после тоа уште 5 саати си играло со мене а не барало за јадење,туку само внимание.Очигледно мачките имаат некое чувство,кое им кажува да бегаат од луѓе(?!) како вас...

До сеа имам чувано (Умрено) 6 Мачки 4 кучиња 3 морски прасиња 1 зајак 1 орел 1 був 1 змија 1 желка 1 еж еден аквариум полн со риби (имаше околу 1200 живоротки и 10 чистачи) 50 ракови една тегла со пајаци али до сеа најфолго ги чував морските прасиња и тоа едното го чував цели 9 години другото 6 и најмалку 4
али мачињата по неколку месеци ги чував зашо секогаш ми правеа некаква беља така да или морав да ги дадам или пак ги пуштав :(

Поретко употребуван збор за добра цура.

Зератул и другарчето (што исто така пцуеше) се на бан 7 дена поради лични навреди.
Јас вас не ве опцув, туку давав лично мислење за поганите мачки. Научете се да дискутирате без да упатувате лични навреди и пцовки, па доколку сакате - вратете се на форумов.

Темава ја заклучувам. Нема поента повеќе да се дискутира.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom