Xperia X8

• Креатор на темата Креатор на темата FortuneTeller
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам да најдам баш каде може да се подеси камерата на колку мегапиксели и резолуција да слика...префрлив слики на компјутер со резолуција 512 х 384 што ми изгледа доста мала.... би требало поголема резолуција да има

Го има телефонов во при пејд во Вип или Оне?

Дали може по истекот на договорот за претплата да се префлиш во при пејд?

Во вип го има на припејд и е 9000. За пефрлување мислиш со истиот број? Мислам дека не можеш од постпејд на припејд. Можеш само обратно

Не бе каков припејд, треба да го платиш 9000, а нов купен од некого на сметка па и во мобилари одат по 100-120 евра нови зборам а половни 70-80 евра

Гледам денес на страната на Вип дека телефонов во пост пејд е 1999 денари, а само пред некој ден беше 5000. Дали е некоја грешка и која е финтата?

Випова глупава политика чим снемаат некој модел и немислат да го носат одма го намалуваат на веб сајтот а оние кои ги имаат цените им се во плафон.

Гледам денес на страната на Вип дека телефонов во пост пејд е 1999 денари, а само пред некој ден беше 5000. Дали е некоја грешка и која е финтата?

Отиди и види дали го имаат на лагер, 5000 беше многу за на сметка досега

Имам проблеми, со андроид маркет. Несака да се конектира никако, направив 100 гугл акаунта и никаква корист. Незнам што му е. Ми вели као сум имал проблеми со data service. Ако знае некој што му е нека пише. фала однапред.

Имам проблеми, со андроид маркет. Несака да се конектира никако, направив 100 гугл акаунта и никаква корист. Незнам што му е. Ми вели као сум имал проблеми со data service. Ако знае некој што му е нека пише. фала однапред.
Кога ке направиш нов Google акaунт прво влези во акаунтот т.е. пушти ја Gmail (логирај се) апликацијата како да сакаш да провериш e-mail, излези од таму па потоа вклучи го маркетот, инаку нема да работи. Ако и така не сака, влези во manage applications и оди во Market и стисни Uninstall updates и после рестартирај го телефонот. Тоа е тоа, едно од тие две работи, 100% ке работи после тоа. :)

Кога ке направиш нов Google акaунт прво влези во акаунтот т.е. пушти ја Gmail (логирај се) апликацијата како да сакаш да провериш e-mail, излези од таму па потоа вклучи го маркетот, инаку нема да работи. Ако и така не сака, влези во manage applications и оди во Market и стисни Uninstall updates и после рестартирај го телефонот. Тоа е тоа, едно од тие две работи, 100% ке работи после тоа. :)
Во manage applications не ми излегува Market.. Ги има само игрите кои ги имам во телефонот инсталирано. Нов ми е неможам да се снајдам хаос телефонче е. :)

Во manage applications не ми излегува Market.. Ги има само игрите кои ги имам во телефонот инсталирано. Нов ми е неможам да се снајдам хаос телефонче е. :)
А проба тоа со Gmail да влезеш (се логираш) па излагаш и после пушташ маркет???

А проба тоа со Gmail да влезеш (се логираш) па излагаш и после пушташ маркет???
Пробав, нешто ме заебава. Ке го однесам на сервис, инаку нов ми е незнам баш многу да се снајдам.

Пробав, нешто ме заебава. Ке го однесам на сервис, инаку нов ми е незнам баш многу да се снајдам.
Пред да го носиш на сервис пробај со Factory data reset или пак исклучи го телефонот, држи ги стиснати левото и десното копче под дисплејот и стисни и пушти го копчето за вклучување на телефонот. Само внимавај, се ке се избрише во телефонот и сетинзите ке се вратат на фабрички и ке мораш да го сетираш пак. Затоа најдобро е да направиш back up. Па пробај дали пак ке зеза маркетот, но како што ти кажав, прво логирај се на Gmail па излези (не прави sign out), па вклучи го маркетот.;)

mozebi koga ke otvori gmail treba da napravi na telefonot sync so mailot, da mi kaze nekoja ako znea dali za x8 izleze nov apdejt, zasto citav bas na kajgana deka vo oktomvri ke izleze 2.2 za x8 ama eve nema nisto

Како побогу да го ресетирам телефонов за да го избришам првиот гугл акаунт? Пробував со курци палци само картицата ми даде да ја ресетирам, и избиришав се оноа акаунтон дреме уште! Не може со remove account пошто некои сетинзи се врз него, идиотот = мајка ми го заборавила пассот, ништо не можам да си симнам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom