Не можам да најдам баш каде може да се подеси камерата на колку мегапиксели и резолуција да слика...префрлив слики на компјутер со резолуција 512 х 384 што ми изгледа доста мала.... би требало поголема резолуција да има
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го има телефонов во при пејд во Вип или Оне?
Дали може по истекот на договорот за претплата да се префлиш во при пејд?
Го има телефонов во при пејд во Вип или Оне?
Дали може по истекот на договорот за претплата да се префлиш во при пејд?
Гледам денес на страната на Вип дека телефонов во пост пејд е 1999 денари, а само пред некој ден беше 5000. Дали е некоја грешка и која е финтата?
Кога ке направиш нов Google акaунт прво влези во акаунтот т.е. пушти ја Gmail (логирај се) апликацијата како да сакаш да провериш e-mail, излези од таму па потоа вклучи го маркетот, инаку нема да работи. Ако и така не сака, влези во manage applications и оди во Market и стисни Uninstall updates и после рестартирај го телефонот. Тоа е тоа, едно од тие две работи, 100% ке работи после тоа.Имам проблеми, со андроид маркет. Несака да се конектира никако, направив 100 гугл акаунта и никаква корист. Незнам што му е. Ми вели као сум имал проблеми со data service. Ако знае некој што му е нека пише. фала однапред.
Во manage applications не ми излегува Market.. Ги има само игрите кои ги имам во телефонот инсталирано. Нов ми е неможам да се снајдам хаос телефонче е.Кога ке направиш нов Google акaунт прво влези во акаунтот т.е. пушти ја Gmail (логирај се) апликацијата како да сакаш да провериш e-mail, излези од таму па потоа вклучи го маркетот, инаку нема да работи. Ако и така не сака, влези во manage applications и оди во Market и стисни Uninstall updates и после рестартирај го телефонот. Тоа е тоа, едно од тие две работи, 100% ке работи после тоа.![]()
А проба тоа со Gmail да влезеш (се логираш) па излагаш и после пушташ маркет???Во manage applications не ми излегува Market.. Ги има само игрите кои ги имам во телефонот инсталирано. Нов ми е неможам да се снајдам хаос телефонче е.![]()
Пробав, нешто ме заебава. Ке го однесам на сервис, инаку нов ми е незнам баш многу да се снајдам.А проба тоа со Gmail да влезеш (се логираш) па излагаш и после пушташ маркет???
Пред да го носиш на сервис пробај со Factory data reset или пак исклучи го телефонот, држи ги стиснати левото и десното копче под дисплејот и стисни и пушти го копчето за вклучување на телефонот. Само внимавај, се ке се избрише во телефонот и сетинзите ке се вратат на фабрички и ке мораш да го сетираш пак. Затоа најдобро е да направиш back up. Па пробај дали пак ке зеза маркетот, но како што ти кажав, прво логирај се на Gmail па излези (не прави sign out), па вклучи го маркетот.Пробав, нешто ме заебава. Ке го однесам на сервис, инаку нов ми е незнам баш многу да се снајдам.