Клишеа, изговори или искреност?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
„Не е до тебе, до мене е“ = „Ти си супер, ама веројатно за некој друг, зашто за мене не си“

Далеку повеќе го ценам она од десната страна на равенката, зашто е попрецизна вистина.

Премногу сум концизна и искрена кога раскинувам, нема до кого е, туку вака е и тоа е тоа.

Колку само е излитена фразава тоа е чудо. Мислам дека и во петто одделение не си "раскинуваат" веќе вака. Не сум раскинала и никогаш нема да раскинам со овие зборови, а само нека има некој храброст да се обиде да ми раскине со зборовиве аууу ќе биде опасно :) :pop:

Ne e do tebe do mene e mozes ti da najdes podobar od mene, ti zasluzues podobar, ja ne sum dovolnoi dobar.Ova sve sa detski frazi zrela osoba ne raskiinue so ovja zboroj:smir:

Не е до мене...до тебе е.

Реченицава е класика, кога ќе ја чујам - не знам дали да плачам или да се смеам.
Толку е клише, тоа е чудо едно. Дури и така некој да мисли, кога некој ќе ја чуе реченицава - нема да поверува.

„Не е до тебе, до мене е“ = „Ти си супер, ама веројатно за некој друг, зашто за мене не си“

Далеку повеќе го ценам она од десната страна на равенката, зашто е попрецизна вистина.

Добро кажано.:wink:

Колку и да се глупи зборовите...некој ке постави прашање...Пример...Што е до тебе бе злато?...па ете не знам ни самат шо ми е...не сакам да се измачувам а поготово тебе а ова би значело (запознав тип/девојка шо многу ми се свиѓа)....злато бе па не те разбирам...и одговорот после феноменално идиотскиот муабет е Па тоа е проблемот ти никогаш и не си ме разбирал/а....хахаха...
поентата на ваквиот раскинувачки муабет е да се осеќате смотано и ретардирано...хаха

епа момак, знаеш као викаат...

where love goes, when love dies...only heaven knows...

иначе као ке кажеш и као ке те разберат...не е ни битно...

финито се финито...пунто.

Не е до тебе, до мене е. Не те заслужувам јас тебе, ти ова ти она ти бла бла бла бла бла бла бла бла.

Кратко и јасно. Кур се стресе у ладна вода.

Долго и јасно. Немајќи квалитетен аргумент, поткрепен со факти зошто ми раскинува го употребува тоа. Јес да квалитетните аргументи се тука и си стојат, и се ебе со некој друг, тапа и е веќе со мене не сум нејзин тип. Ама ај да не ми го "накрши" ќе ми каже така.

ПЉУК за таквите :back:

Не би раскинал така зашо е глупо... ја сум директен :) а ми имаа една така раскинато... и по некое време после тоа ми кажа дека друг и се свиѓа... и шо... нишоо... ја си најдов друга она нишо не напраи...

П.С. а знам дека до неа беше... не до мене... ја сум си супер :)

Да. Еднаш сум раскинала вака. Можда е глупо, ама вистина до мене беше, не до него

Да. Еднаш сум раскинала вака. Можда е глупо, ама вистина до мене беше, не до него

Е шо било до тебе бе? Ти се скурчило од него или си нашла друг... Ако си го сакала нема зашо да не идеш со него... значи не си го сакала поише...

мене ми има раскинато така,демек не е до мене до неа е,хаха па после тоа како што кажавте демек ја предобар за неа,и на крај финале јас не сум можел да разберам хаха,неможам да поверувам со каква личност сум идел,како и да е ова е премногу идиотски,ако било време за крај готоо нема што да се тинтраме и да глумиме лудило.

Најнелогичната ствар. Демек ти си ок, ако некој губи тоа сум ја, така да ти нетреба ич да се секираш. Во превод НЕМАМ ЗА ШТО ДА ТИ РАСКИНАМ, АЛИ ТАКА МИ КУРНА.

Се осеќаш во незавидна позиција.

Идиократија....:pop:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom