TpH_Bo_OkO
Трноризец
А нема да ти биде глупо коа бившиот/ата ќе ја видиш со друг/а????
А што праиме ако одеднаш пак ти се загори жарчето према таа персона?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
TpH_Bo_OkO напиша:А нема да ти биде глупо коа бившиот/ата ќе ја видиш со друг/а????
Како што има почеток има и крај на една врска, нормално едната страна секогаш мора да биде повредена ама тоа е тоа, јас искрено сум вистината да се каже влице колку и да биде таа болна бидејќи колку и да се одолвлекува се измачуваме самите себеси. Замислете вие сте тој што треба да раскине и сето тоа го матите партнерот со разни глупости и приказни...и наеднаш се најдете во ситуација со другата личност да имате шанса...несакате да ја пропуштите а ако направете некоја глупост седите на два стола, не е убаво, така себиси ќе се измачувате а и другите две личности...FortunE напиша:Во врска сте, ете некое време било супер, но полека почнува да тоне врската и оди кон крајот.
Прашањето ми е како би реагирале ако ви каже „Супер си, не е во тебе проблемот, до мене е“ (клише според мене). Па после пример доаѓа муабет „Ама јас не сакам да те изгубам како пријател/ка“.
Како сте реагирале на ваков муабет (сигурно некој бил во ваква ситуација) или ете сега ако ви се случи тоа, што би ви се завртело во паметот? Дека тоа е само изговор? Дека е само оправдување и дека само сака да не ви направи да се чувствувате лошо после раскинувањето? Ве нервираат вакви муабети?
`AnGe|4E` напиша:![]()
Море последниот пат кога откачував не го реков тоа добро познато: “Не е до тебе,до мене е!“
![]()
![]()
![]()
Туку реков: „До ТЕБЕ е,не е до МЕНЕ!!!“![]()
![]()
:je:
Му кажав дека сам си си е крив и сам си направи така и дека јас не сум должна неговите срања да ги трпам:pishtoldz Плус додадов на тоа уште милион примери и тој крена раце и рече ок. Се гледаше од авион кој е крив,така да јас убаво се му испрезентирав и му го тупнав по нос и си заминав па тој нека се чуди! :bip: А тој да...ми го спомна тоа “сакам да останиме другари“ и јас „аха добро.“ А во себе си мислев..јебеш другари,јебеш.не сакам суратот да ти го видам во живот веќе.:pishtoldz![]()
![]()
АуРоРа напиша:И сеа ако го видиш на улица нема да му напраиш муабет другарски?И нема најмал гест од него да ти ги разгори старите емоции?