5-те најуспешни во Македонија?

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Хммм...

4.Бранко Црвенковски - не се разбирам воопшто од политика, не сум за никоја партија, ама нашиот претседател многу постигна за нашата ни Македонија

[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Ако можеш да прецизираш што постигна ,ти се молам?:kesa:

macedonian D

♥ DyNa ♥
Член од
17 јануари 2008
Мислења
19
Поени од реакции
0
mislam deka nikade ne procitav za filmskiot reziser Milco Mancevski a covekov si zasluzuva mesto megu zlatnata 5 ka :salut:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Горан Пандев - Затоа што... е моментално најуспешен македонец во областа со која се занимава. не подлегна на животниот стил на ѕвездите и ја задржа својата девојка и ја сака својата земја која отворено ја фали каде стигне.

Никола Груевски - Затоа што... има мега популарност каква што ниеден македонски политичар не успеал да ја постигне. Со тоа има огромна влијателност врз поединците што е синоним за успешност. Дел е од straight брак, и расте дете, што за мене има голем удел во успешноста на еден човек.

Сашо Мацановски - Трендо - Затоа што... претставува пример за успешен човек во модерно општество. Мултиталентиран, претставителен (и со моронска фризура на последниов милионер), и човек кој знае како да заработи од својот интелект.

Влатко Стефановски - Затоа што... е легенда на македонската музика. Интернационално признаен (влезе и меѓу најуспешните гитаристи во Европа), и почитуван од цела Југославија. Татко на дете кое изгледа сосема нормално а сите знаеме колку е тешко да се воспитува покрај рокерскиот начин на живот.

Есма Реџепова - Затоа што... одгледа стотина деца. Затоа што сите пари кои ги заработи ги вложи во своите штитеници. Затоа што како жена остана силна и покрај смртта на мажот кој ја издигна, и затоа што е еден од најголемите амбасадори кои Македонија било кога ги имала.

Можеби листава намерно е составена од други животни вредности а не пари, а можеби и не. :toe:

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
1) Александар III македонски
2) Цар Самуил
3) Филип II
4) Гоце Делчев
5) Тоше Проески

LoveAshlee

I dont have a plan..thats the point
Член од
27 мај 2007
Мислења
475
Поени од реакции
2
1. Тоше Проески ,
2. Есма Реџепова ,
3. Симон Трпчевски ,
4. Горан Пандев ,
5. Влатко Стефановски .

R

RAYTHEON23

Гостин
DOBRO PRASANJE
1.KEMAL ATATURK
2.NELSON MANDELA
3.ALEKSANDAR MAKEDONSKI
4.TOSE PROESKI
5.MAJKA TEREZA

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Toше проески би го стаил како успешен човек во својата кариера кој за жал не е меѓу нас веќе.
Игор Џамбазов
Симон Трпчевски
Влатко стефановски

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.029
Поени од реакции
1.517
Горан пандев (Фудбалер)
ТОШЕ ПРОЕСКИ(Пеач)
Никола Груевски(политичар)
Влатко Стефановски(музичар)
Борис Трајковски(политичар)

Член од
7 септември 2007
Мислења
99
Поени од реакции
1
Трифун Костовски-човек кој со децении води успешен бизнис кој му носи милионски суми во банка.Плус тоа како спонзор и главен финансиер на РК Кометал Ѓ.П.му донесе европска титула,како главен спонзор го афирмираше ФК Работнички и му ја донесе титулата во Мак. фудбалското првенство.Еднаш се кандидираше за пратеник беше избран,еднаш се кандидираше за градоначалник го избраа.Заслужен е за тоа што Скопје за година дена ке добие убава европска сала која ке наликува на нешто.

За други луѓе...:mist: па не ми текнуе у моментов
Каде е салата?
Или пак било што изградено во скопје во неговиот мандат?

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Симон Трпчевски-неверојатно талентиран, упорен и успешен Македонец...

N

n/a

Гостин
Mhmmm...da.
Posto uvidov deka lugjeto vo Makedonija ne se nauceni da razmisluvaat samostojno,a Boga mi ni da pravat nesto sami...spored svoja logika,smetam deka anketata vi e prosto preuraneta.:toe:

Ne sme nie vo Makedonija vlezeni uste u toj stadium na individualizam.Jok.
Nie sme uste edno hordashko...plemensko opredeleno `opstestvo` vo koe sto postojat opasni bagri- t.e zdruzenija na neandertalci so svoj plemenski staresina koi sto ednas u cetiri godini se tepaat za da se utvrdi koja banda e najuspesna.

Momentalniot raspored e vakov:

1.Neandertalska skupina VMRO-DPMNE -so plemenski staresina Nikola Gruevski-also well known as bokserot.
2.Ultra neandertalska skupina DUI -so plemenski staresina Ali Ahmeti -also well known as the mad man.
3.Udruzenje na slobodnite plavi majmuni i majmunici SDSM-so plemenski staresina Rada Shekerinska-also well known as the lady without charm.
4.Udruzenje na prebeganite plavi majmuni i majmunici-NSDP-so plemenski staresina Tito Petkovski-also well known as the demagogy master.
5.Udruzenje na neandertalci pocituvaci na `deloto` na Dzaferi-DPA-so plemenski staresina Menduh Tachi-also well known as vojvoda shqipe.

Toa e rasporedot vo nasata Makedonija.:vozbud:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.594
1.Тоше Проевски(Почивај во Мир)
2.Симон Трпчевски
3.Горан Пандев
4.Влатко Стефановски
5.Игор Џамбазов

+бонус Борис Трајанов..Од овие шестмина не знаев кој да отфрлам..

Kajgana Shop

На врв Bottom