Трифун Костовски-човек кој со децении води успешен бизнис кој му носи милионски суми во банка.Плус тоа како спонзор и главен финансиер на РК Кометал Ѓ.П.му донесе европска титула,како главен спонзор го афирмираше ФК Работнички и му ја донесе титулата во Мак. фудбалското првенство.Еднаш се кандидираше за пратеник беше избран,еднаш се кандидираше за градоначалник го избраа.Заслужен е за тоа што Скопје за година дена ке добие убава европска сала која ке наликува на нешто.city напиша:Кои се според вас, 5-те најуспешни луѓе.Со име и презиме.И со објаснување.Без разлика со што се бават.Само гледајте барем малку да и бидат познати на пошироката кајгано-форумџиска маса.
mi gi zede zborovite od usta!apsolutno se soglasuvam so listava!:je:SteF напиша:Симон Трпчевски (музичар - пијанист)- цел свет го знае човекот и на Англиската кралица и има свирено, незнам што друго да ви кажам, додуша и вие знете.
Трифун Костовски ( бизнисмен )- што све направил укажува дека е добар бизнисмен.
Горан Пандев (спортист) се покажа човекот и затоа сега си игра во Лацио.
Влатко Стефановки (музичар - гитарист) - според мене тој е легенда ноу фрдр коментс.
Тоше Проевски (музичар - пеач) - свака му част.
Напишано од SteF
Симон Трпчевски (музичар - пијанист)- цел свет го знае човекот и на Англиската кралица и има свирено, незнам што друго да ви кажам, додуша и вие знете.
Трифун Костовски ( бизнисмен )- што све направил укажува дека е добар бизнисмен.
Влатко Стефановки (музичар - гитарист) - според мене тој е легенда ноу фрдр коментс.
istiteSteF напиша:Симон Трпчевски (музичар - пијанист)- цел свет го знае човекот и на Англиската кралица и има свирено, незнам што друго да ви кажам, додуша и вие знете.