5-те најуспешни во Македонија?

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
грујо
пандев
тоше(ако се бори)
велија рамковски
жан митрев!
Не треба да се меша политика, ама те молам кажи ми една позитивна работа од Грујо?
Иди у град сите кукаат неможат да опстанат ти викаш грујо најуспешен уште прв го тураш.И мене да ми дадат фотеља најбогат ќе бидам ама не е тоа финтата кажи некој поштено што напраил.Ебати парите ебати.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Не треба да се меша политика, ама те молам кажи ми една позитивна работа од Грујо?
Иди у град сите кукаат неможат да опстанат ти викаш грујо најуспешен уште прв го тураш.И мене да ми дадат фотеља најбогат ќе бидам ама не е тоа финтата кажи некој поштено што напраил.Ебати парите ебати.
шо се напна толку за грујо бе човек... шо толку лошо ти напраил тебе? темата е 5 најУСПЕШНИ.. значи мислам дека е успешен у својата работа..д ан беше немаше толкав рејтинг да има... доволно или? П.С да не навлагаме у политика!

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Пеер и јас нејќам да навлагаме се извинувам, ама не можам да сватам како може да викате најуспешен со ВАШИ пари.:kesa:
Ок поз не пишувам веќе сори.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Пеер и јас нејќам да навлагаме се извинувам, ама не можам да сватам како може да викате најуспешен со ВАШИ пари.:kesa:
Ок поз не пишувам веќе сори.
не е за сори не е работата за пари.. работата е за УСПЕХ! пари и тој муабет шо го праиш ти се сосем друга работа... нема тема политика инаку таму ке праевме вакви слични муабети :)

Kajgana Shop

На врв Bottom