Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално сите серии што ги гледам ми се на пауза Better Call Saul , How to get away with murder , Gotham,Fargo ,Lucifer,Suits и трите од Марвел некој ако може да направи нзс од овие и да ми препорача серија што ќе ми се бендиса ? :)

Моментално сите серии што ги гледам ми се на пауза Better Call Saul , How to get away with murder , Gotham,Fargo ,Lucifer,Suits и трите од Марвел некој ако може да направи нзс од овие и да ми препорача серија што ќе ми се бендиса ? :)
Еве едно нзс од мене.
Westworld

Ја почнав Луцифер пред некој ден и серијава е сосема солидна, ја почнав без никакви очекувања и мислев дека е тиња пошто немаше никаков хајп/маркетинг околу неа и засега ми прави ќејф. Не е сериозна серија али онака да се релаксираш уз добро музиче и интересни ликови е сосема океј, ми поминува времето брзо.

Заврши првата половина од првата сезона на Designated Survivor. Јас искрено сум позитивно изненаден или можеби имав слаби очекувања. Продолжението е во март-април така нешто.

Треба да е силна оваа Taboo, барем по видеово.

Ова срањето Сингелиќ шо иде на сител , буквално копија на Серанови. Ни сценарио ни дешавки ништо не се потрудиле да сменат , се е исто. Ај шо е копија али и глумата на сите глумци , срање , аматерски до даска.

После изгледана прва сезона од The Office (US) си земам за право да кажам дека има најдобар кастинг што сум видел во серија.

Better call Saul e must, a Fargo sledi posle nea...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom