Nik20
Неверификуван член од немаштија
Знам ама форумот не функционира на галакси апликацијата како што треба. Кога кликам таму ме враќа доле во текстот. Огин да го изгори кој го праел.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам ама форумот не функционира на галакси апликацијата како што треба. Кога кликам таму ме враќа доле во текстот. Огин да го изгори кој го праел.
Не се секирај, ќе го собереме ние Кимпембе да му исчистиме место у прва поставаСкроз ме разочара Шкринијар, а го мислев еден од ретките што нема да летне по пари и ќе остане лојален. Нека иде сеа у ПСЖ да му играат Кимпембе и Пембеле пред него, куртон.
Да бе, во Тотенхем ќе си оди кај Конте и Перишиќ. Инзаги го таксал Лукас Леива на негова позиција, ќе го враќа од Гремио. А за Шкрињар се шпекулира измеѓу Раду и Џила од Лацио.Што бидна со најдобриот играч овде на форумот Епик Орел Брозо нескал да игра веќе за Интер? Како што прочитав на Амала фб групата од Септември не игра за Интер поради повреда но играше на Светско потоа пак не игра за Интер со изговор да залечил повредата и да не се здобие со нова за во новиот клуб да биде фит.
Ливерпул или Барса![]()
Znaci nie go lecime od sept do dekemvri za on da igra svetsko i da se povredi odnovo. Jako.Да бе, во Тотенхем ќе си оди кај Конте и Перишиќ. Инзаги го таксал Лукас Леива на негова позиција, ќе го враќа од Гремио. А за Шкрињар се шпекулира измеѓу Раду и Џила од Лацио.
Уствари Инзаги влегол преку Фудбал Менаџер да му ебе матер на Интер за после со Лацио лагано да може да влага у топ 4.
Инаку Брозо се повреди во полуфинале и не играше за трето.