Фан Клуб: Интер

Дамфриз повеќе ќе пружи со 1 нога од овој Беланова.

100% го шиткаат зимава Дензелчо чим и во вакви утакмици кај што му требаат трчачи не го пушта.

Супер утакмица изгубија, капа доле. Очај

Кореа у состав ти е ко да се согласиш да играш од 1 минута со црвен картон.
Инзаги по кој знае кој пат сезонава се посра. Не ми е јасен човеков ич. Ги доминира наполи и Милан и со емполи вади вакво срање. Неговиот човек Кореа го ебава.
Барса не сакаа трампа го продадоа Депај за 3 милиони е толку не вреди дудуков Кореа....

Последно уредено:
Мене ме мачи дали планот на Инзаги беше копи пејст како против Верона да се добие на лигаво.
Утакмицата му беше изгубена уште со ставање на Кореа во прв тим, после 15минути видовме дека нема никаков концепт денес, кога еден Емполи ти ја скри топката, да не можеш да изнесеш топка, се освен пораз денес беше неизбежно.

Црвениот картон само е шлаг на тортата.
Втора утакмица како Инзаги е доминиран од тренеров на Емполи, лани исто се мачевме против Венеција.

Премногу осцилации има, топло ладно, една супер утакмица другата мртвило.

Кореа у состав ти е ко да се согласиш да играш од 1 минута со црвен картон.
Инзаги по кој знае кој пат сезонава се посра. Не ми е јасен човеков ич. Ги доминира наполи и Милан и со емполи вади вакво срање. Неговиот човек Кореа го ебава.
Атлетико не сакаа трампа го продадоа Депај за 3 милиони е толку не вреди дудуков Кореа....
Демек ќе ротира да ги одмори против полесни противници а доволно е да ја изгледа сезона на Конте со Интер каде освои титула со 13 исти играчи кои му играа секоја утакмица.

Се е во ред и ротација и се, ама за тоа треба квалитетна ккупа. Не со Беланова и Кореа да ми ротираш. Бот.

Od inter prai lazio babanov, samo so bolji igraci.

1 bod so monza i empoli osvaja, i toa posle bitni i golemi pobedi protiv golemi rivali, ok. Ke da e do motivacijata na igracite u tie dueli, da bese do taktika, pristap i znaenje istoto ke se preslikase i vo duelite sto sledat, tamu drug tim bea.

Овака ние ги унаказивме Милан у суперкупот не знаеја кај се наоѓаат. Да го имаа лаутаро денеска емполи 5 гола ќе ни дадеа не еден.

Беланова не смее да припари до терен, никогаш. Уште помалку па да го видам во наша половина. Секоја негова топка потенцијален кикс е. Ако земе да дрибла смеа ме фаќа. Очај човек, пичка во душа. Ја враќаше на голман цело време. Малку притисок од публиката и ајде да дрибла проба па газ преку глава направи.

Очај утакмица. И со црвен картон требаше да изиграат 10 пати подобро.
На Инзаги како да му беше гледана утакмицава. Очекуваше да оди на 0-0 и случаен гол, па евентуално ако прими гол да го игра овај очоболов од последни 15 мин, што и се случи. Пичка од човек х100.

Најдобро нешто што може да се деси зимава е да му извадат некое евро на Шкринијар, читам агентот негов се курчи у стилу Интер решил да го стави на продажба летово...

Алиби за одењево, нема теорија да остане. Заборавете го... се смеевме за Донарума, еве го "капитенов" нè шитна. Марота фејлна јакичко у ситуацијава.

Не знам, имав надеж у тимов, ама после ова со словаков и утакмицава денес ми делува дека сме во слободен пад, брод што тоне.

Шпекулации за Броз да си иде, Дамфриз ваков таков (и ќора кокошка...) убодуваше по нешто и он аут, Лукаку дупе прашање е дали вреди и следна година да доаѓа... Инзаги Lazio vol 2.0...

Беланова и Аслани...

У принцип да ни кажуваше некој дека Кхмкхмитарјан ќе ни биде константен сезонава ќе се смеевме. Јбг.

Оде воз у кукуруз...

Знаете како викаат, некогаш треба да си и џентлмен, особено према некој што те створил и прикажал на фудбалската мапа. Вчера ликот добива црвен картон и на полувреме агентот дава изјава дека Интер летоска го ставил на трансфер листа. Важи, ти поверувавме сеа, баш Интер го стави на трансфер листа и ги одби сите понуди на ПСЖ притоа заземајќи дециден став дека Шкринијар не е за продажба и дека е клучен дел од тимот. Грешката кај Марота е што не го седна играчот негде во мај и да му понуди нов договор, ако нејќе да потпише мрш од тимот летоска, барем ќе кеширавме 70м, а не да си иде за без пари летово. А он подмукло копиле, изјавуваше дека сака да стане легенда на Интер бла бла, а уствари под маса договорил големо signing fee со ПСЖ за ова лето, или у кратки црти кажано ни го учука. Знаеше и самиот дека Интер не може да му ја понуди платата како ПСЖ, ама можеше да биде коректен према клубот ако ништо друго.

Еден смрден Икарди се скара со цела екипа и управа па продужи договор за да може да извадиме пари од него следното лето, а реално можеше да се чатали и да прави опструкции.

Скроз ме разочара Шкринијар, а го мислев еден од ретките што нема да летне по пари и ќе остане лојален. Нека иде сеа у ПСЖ да му играат Кимпембе и Пембеле пред него, куртон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom