Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Божем од Нотинхем испратиле скаути да гледаат Кремонезе-Интер, не заебавај.Ако фората е да го играат Гаљардини за да им го покажат на Нотингем и да се шутне уште во Понеделник, има смисла. Се останато е надвор од сите логични објаснувања зашто он игра а Аслани грее клупа.
Божем од Нотинхем испратиле скаути да гледаат Кремонезе-Интер, не заебавај.
И да го земат у понеделник тоа нема да биде за кујзне колку пари, јако дело 3-4-5 милиони преку сила. Што би се рекло, за поише сме сиромашни ние, не за волку.
Тоне тимов у депресија, Инзаги е изгубен човек, нека иде у пичку матер. 40 години има, глуперда, ниту да проба нешто да смени, нова формација, нешто ново, да проба.
Ебате тоа идиотските тренери, каде мисли со кариерата во иднина.
Италијански тренери јеби га, тоа е тоа, ограничени се како тераса. Се плашат да влезат у ризик, да пуштат некое дете, да извадат нешто ново, да измислат.Абе тие сто посто не ни палат БТ Спорт да гледаат Серија А. Си викам тоа е единственото логично објаснување. А можеби и Инзаги му е последна сезона па кур го боли што прави. Не знам, како и да ја вртам не бива.
Буквално истото и кај Пиоли ме нервира. 0 иновативност, терање на свои застарени принципи, плашењето да се превземе ризик. Еднаш просечен тренер секад просечен тренер. Дур не земат некој квалитетен странец ништо не прават.Италијански тренери јеби га, тоа е тоа, ограничени се како тераса. Се плашат да влезат у ризик, да пуштат некое дете, да извадат нешто ново, да измислат.
Класика затуцанковци, све по една иста шема што ја разработиле и не искачаат од шаблонот. Идат на искуство, на сигурно, се плашат да повлечат некој поризичен потег. Не им веруваат на младите.
Ова го зборам у множина пошто не е само Инзаги ваков, сите се. Нормално ќе има некои исклучоци ама тие се ретки.
Генерално се сите исти кур, нема ниеден суперквалитетен италијански тренер.
Друже, у Дармијан штотуку добивме замена за Шкринијар до крај на сезона. Издоминира денес, доволно да ги подлаже да го шитнат овој за 15М и да не пазарат ништо до лето.total fudbal, 2021 prvaci, 2023 startuvame so darmijan i acerbi ko stoperi, di marko levo, galjardini u starten tim i napred 43 godisniot Dzeko. Kakov jeziv downgrade, ke mrcev sto sekoe pominuvanje na Kremoneze mi deluvase ko seriozna sansa za gol ama posle mi tekna na ova sto sea go kazav, kako pa da ne bide ...
Malce falese i denes u prvo da bideme so igrac manje baska, pobeda ko pobeda klasicna mehara, srekni ke se samo tie na korni sto gi igraa, Inter ko Inter, mnogu e potonat a zgora na sve i Skriniar na ovoj jeziv tim veke sto go imame, go gubime.
p,s, Lautaro samo komradot da go spomnam, sezonava ni e ubedlivo najdobar igrac i ne znam na koja osnova ne bese ostaven da brka tret gol.