Фан Клуб: Интер

Никаква логика нема да игра Гаљардини, богами ни оној на наша клупа незнае што прави.

Ако фората е да го играат Гаљардини за да им го покажат на Нотингем и да се шутне уште во Понеделник, има смисла. Се останато е надвор од сите логични објаснувања зашто он игра а Аслани грее клупа.
Божем од Нотинхем испратиле скаути да гледаат Кремонезе-Интер, не заебавај.
И да го земат у понеделник тоа нема да биде за кујзне колку пари, јако дело 3-4-5 милиони преку сила. Што би се рекло, за поише сме сиромашни ние, не за волку. :D

Тоне тимов у депресија, Инзаги е изгубен човек, нека иде у пичку матер. 40 години има, глуперда, ниту да проба нешто да смени, нова формација, нешто ново, да проба.
Ебате тоа идиотските тренери, каде мисли со кариерата во иднина.

Божем од Нотинхем испратиле скаути да гледаат Кремонезе-Интер, не заебавај.
И да го земат у понеделник тоа нема да биде за кујзне колку пари, јако дело 3-4-5 милиони преку сила. Што би се рекло, за поише сме сиромашни ние, не за волку. :D

Тоне тимов у депресија, Инзаги е изгубен човек, нека иде у пичку матер. 40 години има, глуперда, ниту да проба нешто да смени, нова формација, нешто ново, да проба.
Ебате тоа идиотските тренери, каде мисли со кариерата во иднина.

Абе тие сто посто не ни палат БТ Спорт да гледаат Серија А. Си викам тоа е единственото логично објаснување. А можеби и Инзаги му е последна сезона па кур го боли што прави. Не знам, како и да ја вртам не бива.

Абе тие сто посто не ни палат БТ Спорт да гледаат Серија А. Си викам тоа е единственото логично објаснување. А можеби и Инзаги му е последна сезона па кур го боли што прави. Не знам, како и да ја вртам не бива.
Италијански тренери јеби га, тоа е тоа, ограничени се како тераса. Се плашат да влезат у ризик, да пуштат некое дете, да извадат нешто ново, да измислат.
Класика затуцанковци, све по една иста шема што ја разработиле и не искачаат од шаблонот. Идат на искуство, на сигурно, се плашат да повлечат некој поризичен потег. Не им веруваат на младите.

Ова го зборам у множина пошто не е само Инзаги ваков, сите се. Нормално ќе има некои исклучоци ама тие се ретки.

Генерално се сите исти кур, нема ниеден суперквалитетен италијански тренер.

Последно уредено од модератор:
Италијански тренери јеби га, тоа е тоа, ограничени се како тераса. Се плашат да влезат у ризик, да пуштат некое дете, да извадат нешто ново, да измислат.
Класика затуцанковци, све по една иста шема што ја разработиле и не искачаат од шаблонот. Идат на искуство, на сигурно, се плашат да повлечат некој поризичен потег. Не им веруваат на младите.

Ова го зборам у множина пошто не е само Инзаги ваков, сите се. Нормално ќе има некои исклучоци ама тие се ретки.

Генерално се сите исти кур, нема ниеден суперквалитетен италијански тренер.
Буквално истото и кај Пиоли ме нервира. 0 иновативност, терање на свои застарени принципи, плашењето да се превземе ризик. Еднаш просечен тренер секад просечен тренер. Дур не земат некој квалитетен странец ништо не прават.

Патетика сме и чиста среќа што го имаме Лаутаро да не вади кога на никој не му се игра.

total fudbal, 2021 prvaci, 2023 startuvame so darmijan i acerbi ko stoperi, di marko levo, galjardini u starten tim i napred 43 godisniot Dzeko. Kakov jeziv downgrade, ke mrcev sto sekoe pominuvanje na Kremoneze mi deluvase ko seriozna sansa za gol ama posle mi tekna na ova sto sea go kazav, kako pa da ne bide ...

Malce falese i denes u prvo da bideme so igrac manje baska, pobeda ko pobeda klasicna mehara, srekni ke se samo tie na korni sto gi igraa, Inter ko Inter, mnogu e potonat a zgora na sve i Skriniar na ovoj jeziv tim veke sto go imame, go gubime. :popce:

p,s, Lautaro samo komradot da go spomnam, sezonava ni e ubedlivo najdobar igrac i ne znam na koja osnova ne bese ostaven da brka tret gol.

Го вади Лаутаро на хетрик за да игра мртвиот Кореа... не ја разбирам обседнатоста со Инзаги и овој играч.

Бастони ја држи цела лева страна, последниве натпревари апла се приметува тоа, прашање на време е кога ќе му пукне филм и ќе побара трансфер.
Кореа и Галардини, толку ми се одвратни станати, чудо некое, особено овој првиов, како губи дуел, абе ни да потрча да ја врати во посед тоа топката, фаул барем да направи, ништо, како да не му се живее се понаша на терен.

total fudbal, 2021 prvaci, 2023 startuvame so darmijan i acerbi ko stoperi, di marko levo, galjardini u starten tim i napred 43 godisniot Dzeko. Kakov jeziv downgrade, ke mrcev sto sekoe pominuvanje na Kremoneze mi deluvase ko seriozna sansa za gol ama posle mi tekna na ova sto sea go kazav, kako pa da ne bide ...

Malce falese i denes u prvo da bideme so igrac manje baska, pobeda ko pobeda klasicna mehara, srekni ke se samo tie na korni sto gi igraa, Inter ko Inter, mnogu e potonat a zgora na sve i Skriniar na ovoj jeziv tim veke sto go imame, go gubime. :popce:

p,s, Lautaro samo komradot da go spomnam, sezonava ni e ubedlivo najdobar igrac i ne znam na koja osnova ne bese ostaven da brka tret gol.
Друже, у Дармијан штотуку добивме замена за Шкринијар до крај на сезона. Издоминира денес, доволно да ги подлаже да го шитнат овој за 15М и да не пазарат ништо до лето.

Screenshot_20230128_220022_Instagram.jpg
Ама нели агентот рече дека Интер го ставиле на трансфер листа летоска хехехехее

Заковај го на клупа до јуни терен да не помириса племе да му ебам мајчино.

За срце ме укаса Шкринијар. Премногу го сакам за да му посакам све најлошо, иако ја опцув мајка му и го изнавреѓав на инстаграм.
Најмалце од него очекував вакво предавство. Нека му служи на честа и му посакува се најдобро во понатамошната кариера.

Путуј игумане. Имај убав живот, ако некогаш се покаеш за сопствените одлуки, те молам не го ставај Интер во твојата уста.

Се гледаме никогаш.

Збогум.

Јас не сум воопшто изненаден нити пак имам некои емоции во врска со ова. Интер е во распад систем со кинезите, пишувавме и повеќе отколку што треба, дека нема да има саглам играч кој ќе сака да остане. Само со евентуална продажба на некои арапи може да се подгрее атмосферата и да останат играчи на подолг рок, инаку следуваат и други. Нема ни Барела да остане долго во овие услови а на Лаутаро можеме да му се заблагодариме што не му тргна на светското, инаку ќе ги пакуваше куферите во јуни. Вака никој не го бара па добро е.

Во жална ситуација сме. Мене ако ме боли срце за нешто е тоа што имавме феноменален тим пред 2 години, со мал апгрејд ќе гледавме моќен Интер... а овие го вратија на фабрички подесувања. Разликата во понудата од можните тимови до овие трошки што кинезите ги нудат е огромна, нема начин да задржиш играч ако тргнат по него. Дали можеше Шкринијар да си замине под подобри услови? Секако дека можеше, но нема мене да ме боли главата за тие пари затоа што кинезите ги лапаат и после бараат да продадат уште некој и да крпат со позајмици. Ништо не ни решаваат тие пари затоа што не се вложуваат во играчки кадар. Агонијата продолжува.

Од друга страна имаш ликови како Гаљардини кои цицаат до последно и ништо не се презема да заминат некаде.

Тешки времиња не чекаат, немам намера да се истурам на играчите, се знае кој е вирусот во клубот и се дури не го снема, ќе дишеме на апарати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom