Божино
4815162342
Call me a fan boy, but i don't care, Surface-ов е лудило! Омилен таблет, и достојна замена за лаптоп.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Call me a fan boy, but i don't care, Surface-ов е лудило! Омилен таблет, и достојна замена за лаптоп.
![]()
Си го активирав иначеОригинален.
Ако може повеќе системи да се активират со еден исти клуч, јас ќе го дадам мојо... оригинален 8ца проф.. Само мрзе ме да истражувам, натам навам дали може или не. Та ако има некој мераклија и не го мрзе, да постира информации, дека може повеќе да се активират, давам го.
Дечки имам неколку прашања ... се надевам дека некој ќе може да ми помогне:
- Го симнав апдејтот за 8-та про (нели што кошта 39$) но уште го нема упдејтирано. Знае некој дали ќе имам проблеми со драјцери (Dell Laptop)?
- Дали ќе мора да ги платам овие 39$ или ќе можам со да го активирам со ова ова погоре (посото на ISAK)?
- Дали Про веризијата има во него вклучено Офис?
Нема Офис со него. Барем на оваа верзија шо ја користам нема никаков офис (говореме за професионал)
Јас сам на Делл лаптоп и досега не е имал проблем со никакви драјвери (лаптопо е 4 и пол години стар).
Не знам како е со активациите.
Зашо не се префрлиш на локален акаунт?Колкави се шансите да ја банираат емаил адресата ? (ако го активирам вака нормално) Бидејќи премногу работи имам на скајдрајв не би сакал тоа да ми се случи!!
Зашо не се префрлиш на локален акаунт?
Е не знам тоа. Моеш да пробаш. Моеш да се вратиш на онлајн акаунтот после пак.Со локален акаунт може од маркетот да се спуштаат апликации?