Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Call me a fan boy, but i don't care, Surface-ов е лудило! Омилен таблет, и достојна замена за лаптоп.

:cuc:

Call me a fan boy, but i don't care, Surface-ов е лудило! Омилен таблет, и достојна замена за лаптоп.

:cuc:

Surface PRO верзијата ја земам па што сака нека биде. Очекувам цена околу 35 000 до 45 000 да биде.

Но да имам таблет пц во права смисла на зборот.... нема потреба ни да се зборува повеќе.

Има некој апдејт во врска со активирање на виндоусов?

Оригинален. :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Ако може повеќе системи да се активират со еден исти клуч, јас ќе го дадам мојо... оригинален 8ца проф.. Само мрзе ме да истражувам, натам навам дали може или не. Та ако има некој мераклија и не го мрзе, да постира информации, дека може повеќе да се активират, давам го.

Оригинален. :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Ако може повеќе системи да се активират со еден исти клуч, јас ќе го дадам мојо... оригинален 8ца проф.. Само мрзе ме да истражувам, натам навам дали може или не. Та ако има некој мераклија и не го мрзе, да постира информации, дека може повеќе да се активират, давам го.
Си го активирав иначе :D (го иамв активирано десктопот сеа и лаптопот)

INSTRUCTIONS:
1) Run CMD (as admin)
2) Type this :

slmgr.vbs -ipk NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4
slmgr -skms 147.134.1.42:1688
slmgr.vbs -ato

Дечки имам неколку прашања ... се надевам дека некој ќе може да ми помогне:

- Го симнав апдејтот за 8-та про (нели што кошта 39$) но уште го нема упдејтирано. Знае некој дали ќе имам проблеми со драјцери (Dell Laptop)?
- Дали ќе мора да ги платам овие 39$ или ќе можам со да го активирам со ова ова погоре (посото на ISAK)?
- Дали Про веризијата има во него вклучено Офис?

Дечки имам неколку прашања ... се надевам дека некој ќе може да ми помогне:

- Го симнав апдејтот за 8-та про (нели што кошта 39$) но уште го нема упдејтирано. Знае некој дали ќе имам проблеми со драјцери (Dell Laptop)?
- Дали ќе мора да ги платам овие 39$ или ќе можам со да го активирам со ова ова погоре (посото на ISAK)?
- Дали Про веризијата има во него вклучено Офис?

Нема Офис со него. Барем на оваа верзија шо ја користам нема никаков офис (говореме за професионал)
Јас сам на Делл лаптоп и досега не е имал проблем со никакви драјвери (лаптопо е 4 и пол години стар).
Не знам како е со активациите.

Нема Офис со него. Барем на оваа верзија шо ја користам нема никаков офис (говореме за професионал)
Јас сам на Делл лаптоп и досега не е имал проблем со никакви драјвери (лаптопо е 4 и пол години стар).
Не знам како е со активациите.

Фала Луки!

Е сеа, дали некој знае Офис за 8ца дали може да се симне (хакнат нели) или само како опција (Cloud) ја има?

Колкави се шансите да ја банираат емаил адресата ? (ако го активирам вака нормално) Бидејќи премногу работи имам на скајдрајв не би сакал тоа да ми се случи!!

Колкави се шансите да ја банираат емаил адресата ? (ако го активирам вака нормално) Бидејќи премногу работи имам на скајдрајв не би сакал тоа да ми се случи!!
Зашо не се префрлиш на локален акаунт?

Да, може. Јас сум со локален акаунт. Само ќе требе да се логираш посебно за секоја апликација, шо требе логин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom