L
Luki Junior
Гостин
Release To Manufacturing.RTM ти е како FInal или пак ке треба тогаш да го преинсталирам?
таков ќе го произведуват
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Release To Manufacturing.RTM ти е како FInal или пак ке треба тогаш да го преинсталирам?
Release To Manufacturing.
таков ќе го произведуват
Значи Финалниот уствари![]()
Има опција се вика Open with...Се вратив на 7мица, неможам она да го работам, тоа Метро стилот од такт ме вади, пушта музика ме насочува на тоа, слика исто, и општо 7мицата мие топ за работа.....Sorry Gates
Си ја ебав цела вечер за џабе, нема спиење ноќва![]()
RTM ти е како FInal или пак ке треба тогаш да го преинсталирам?
За драјверите дека са у бејби статус... Не са баш бејби статус, Мајкрософт имат огромен knowledge base за драјвери. Мојта машина коа ја преинсталирах, најде ги сите драјвери сам. Плус искористих си windows update за СД картата, и ги најде драјверите .
Компјутеро ми е некаде од средината на 2008ма...
Баш ми е интересно да видам кои програми не са поддржани од 8цата. (Единственото нешто шо не можх да тргнам на него беше Диабло 2)
Продавницата оште не е отворена как шо требе, дури у март негде извадија јавно СДК за метро апликации. (.НЕТ 4.5). Нема баш ногу време да седнеш да научеш СДК-то, да напрааш саалам програмче, и да го пуштеш у Продавничката.
Пред неколу недели излезе бета офис 2013ка, Вижуал Студиото сега ќе излева... И сите овие нешта са достапни како бета за без пари...
Финална верзија. Сега од кога ќе излези официјално, ќе има Retail верзија (и нема да има измени).
--- надополнето: 11 октомври 2012 во 10:13 ---
Бејби драјвери ти се - нвидиа драјверите за Windows 8.
Не дека не ги работи игрите, ама перформансите се пониски споредено со Windows 7 (како на пример FIFA 13, F1 2012).
Само заради ова си се вратив назад на 7-ца.
За AMD графичките незнам како е работата.
Borderlands 2 воопшто не ја стартова.
Апликациите се добри. Скоро сите програми што ги работам, работеа супер.
Имаше и исклучоци (Adobe Illustrator, Premiere Elements).
Затоа ќе си почекам некое време, да се стабилизира работите со нвидиа драјверите, да се најде активатор и тоа е тоа.
Шом говореме за нВидиа (и јас иам нВидија на мојта канта) донегде согласен. Ама имај на ум оти нВидиата са proprietary drivers и ногу зависе од самата корпорација как ќе ги препрогармират, потпишат, и тестират. Малку време е 8цата (плус целото време е бета) достапна да може да имат драјвери еднакви на квалитет со последните од нВидиа за 7цата...
Dali znae nekoj kako mozam da prebaruvam niz marketot?
Врзувате microsoft account со вистински лични податоци на 8цава? Да не изгледам параноичен, ама некако шубе ми е ... сега за сега користам строго локални акаунти