47 дрва исечени во мугрите

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Загадени дрва !!!!!!!!!!!!

8mbs6nG.gif

Нови исечени дрвја, позади АРМ....:(
таму не верувам дека нешто ќе се гради, можеби се работи за нормална сеча на стари дрва, ќе засадат нови ( палми :P)... впрочем тоа е општина Центар, нека се јават ... а пишав веќе, , од бул.Јане Сандански десно по бул.Србија има доста пањови, тука беше густа шума... дали ќе се садат друга врста дрва, не ми е јасно, вчера приметив дека е десеткувана шумичката.
Инаку околу дрвата, има и други лоши работи кај тополите, брезите и и слични дрва...кога ќе паднат лисјата ги чистат со моторни дувалки, едно прашина од самите лисја, друго гасови од двотактната дувалка, смрдеа голема. А многу поблагородни се врбите, смреки, чемпреси и слично

Жал е што го масакрираа градот, од Скопје 2014, од сечење на дрвата, од правење полуострови во Вардар, од непланско градење...Резил!

Кога ви садеа нови најубави дрва одбрана сорта, палми одма независните го кренаа интернетот од квичење. Не сакаме та не сакаме. Сега се пресекле неколку дотраени дрва за да се направи нешто и за иднината на државава и одма пак истата приказна. Провидна е пропагандава од километар се гледа.

Кога ви садеа нови најубави дрва одбрана сорта, палми одма независните го кренаа интернетот од квичење. Не сакаме та не сакаме. Сега се пресекле неколку дотраени дрва за да се направи нешто и за иднината на државава и одма пак истата приказна. Провидна е пропагандава од километар се гледа.
Се надевам дека се заебаваш!!!
Ми споредуваш палми од 500 јура комад со дрва кои се сечени за барокни згради?

Се надевам дека се заебаваш!!!
Ми споредуваш палми од 500 јура комад со дрва кои се сечени за барокни згради?
Епа треба да сте малку поблагодарни кон некој кој ви дава најскапи палми. Пошо за разлика од некои времиња кога се правеше приватизација сега се гради. Друго немам да додадам.

Епа треба да сте малку поблагодарни кон некој кој ви дава најскапи палми. Пошо за разлика од некои времиња кога се правеше приватизација сега се гради. Друго немам да додадам.
Ми иде да си го размачкам мозоков низ цел стан коа го читам ова твоево...
Која глупост ејјјј, ви садеа палми и сеа ќе ќутите. Океј, поздрав.

Какви глупости читам на темава, некои се тролови тоа ми е јасно, ама некои дебело си го одработуваат напишаното.

ХАХАХАХА СФАЌАТЕ ЛИ БЕ ГЛУПАЦИ? СИТЕ ШТО СЕ СПРОТИВСТАВУВААТ НА ПОЛИТИКИТЕ НА ГРУЕВСКИ СЕ ШИПТAРИ ПЕДЕРИ КОМУЊАРА ТРАНЏИ И ВРАГОВИ ОВАА ТАКТИКА СЕ НАРЕКУВА ДЕМОНИЗИРАЊЕ НА ПРОТИВНИКОТ И ЈА НАУЧИВ ЕДЕН ДЕН ВО ШТАБ КОГА ИЛИЈА ДИМОВСКИ НИ ДРЖЕШЕ ПРЕДАВАЊЕ ЗА ОНЛАЈН ПИАР
ЛИГУШИ НИЕДНИ КАЈ МОЖЕТЕ ВИЕ СО МЕНЕ
Еден е Љуми.

И не се нервирај ти Џони, губиш од љепота.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom