Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Распоредот ни е пекол,уште екипа од топ4 фалеше
8 Феб. Ливерпул
12 Манчестер
15/16 Ливерпул
19 Баерн

14/15 фебруар се игра,супер,и така имавме лесен распоред малце да ги видиме во тој период против појаки екипи (n)

Ама ви се надоврзаа дуеливе на распоредот од Март :cenzura:

Ќе треба со силен состав да се игра во купот,неколку дена подоцна и Баерн така да ќе има замор.

Дечки сочувство, со среќа нека ви е ќе ви треба, се надевам дека ќе ги поминете куповиве па за ЕПЛ секогаш е тука следната сезона :D

Дечки сочувство, со среќа нека ви е ќе ви треба, се надевам дека ќе ги поминете куповиве па за ЕПЛ секогаш е тука следната сезона :D

Jа се надевам дека ништо нема да поминете :giggle:

Ај барем ќе видиме кој повеќе пари има потрошено :D

Нека е весело, зошто да немаме уште една тешка утакмица кога веќе сите ни се наредени во два месеца. Ако овој тим успее да направи нешто во било кој од трите натпреварувања во кои е ќе биде огромно достигнување, многу повеќе од обично освојување трофеј.

Аууууу ќе се гледа добар натпревар, штета што толку рано се паѓаат дуеливе али има да биде јакооооооо!!!
Уште една причина повеќе за чичо да не се заебаа и да земе нешто :P. Јас некако уште не се откажувам дека ќе купиме нешто :(

Аууу вторник има да биде жустро...Едвај чекам.

Распоредот ни е пекол,уште екипа од топ4 фалеше
8 Феб. Ливерпул
12 Манчестер
15/16 Ливерпул
19 Баерн

Единствена добра работа од сето ова, е што сите овие мечеви ги играме на Емирати. Барем нема да се прај пат до Минхен, сега, и да се уморат накнадно играчите. Е сеа то е. Ќе треба да комбинираме имаме доволна клупа, се враќаат од повредите Бендтнер, Ремзи и Артета, така да. Go for it.

Скај Спортс викаат веројатно е да го купиме Дракслер.
Не ми се допаѓа Венгеров што троши. 37 милиони за играч на кој ќе му треба едно 2-3 сезони за да стане шпиц е премногу и сосема непотребно во сегашнава ситуација.

Не ми се допаѓа Венгеров што троши. 37 милиони за играч на кој ќе му треба едно 2-3 сезони за да стане шпиц е премногу и сосема непотребно во сегашнава ситуација.

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Хахаха блазе си ми, ја па ваков бев кога те прочитав:D

Be7TBHsCIAAxQhp.jpg:large

малце очи да исплакнеме:P
--- надополнето: 26 јануари 2014 во 23:06 ---

Изгледа не сака Венгер да пропушти уште еден супер талнет како Азар.
Што е до мене мора да се земе напаѓач во стилот на Жиру,бидејќи стана многу важен фактор во нашата игра.

Lukas Podolski will move to Schalke as part of the deal for Julian Draxler
[Sky Germany reporter Maik Nöcker]

Ова ич не ми се свиѓа, повеќе би сакал да го земеме Дракслер на лето и да го задржиме Полди, него вака...
Иначе на гол пишува дека луѓе од Арсенал утре одат за Германија да договараат за Дракслер и за некој си Јанг (десен бек).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom