FIFA 2011 PROMOTION CUP

• Креатор на темата Креатор на темата Man-ce-ster
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам дека со Don Djelatimus , Dex и Tigar ќе изиграм месецов... 2 дена ги чекам ни трага од овие интригантни но и доста мистериозни играчи :DDDDDDDD

Don djelatimus ,tigar, novica66,5hunny mkd TERMINI ?!?!?!?!? poz :D

Последен пат ги барам SukiMadrista и Qetpoi. Вечер јас нема да можам да изиграм, па да не почнат да бараат службена за нив.

Брат во грешна тема пишуваш. Имаш тема ФИФА 2011. Ама ајде ќе ти кажам каде да наместиш. Кога ќе кликниш 2 пати на икончето на фифата, ти излегува еден прозорец со PLAY, GAME OPTIONS и EXIT. Кога ќе влезеш во GAME OPTIONS ќе одиш во In-game keyboard и таму ќе си наместиш

Фала брат. Наместив.. но некако ми сецка... чаре? или нема..?

Ovie od moja grupa site profesionalci. pocnav da sumnjam deka dovicinski se krie zad nekoj od moive protivnici :D

Ama ti vetuvam deka igram u finale :D

Еххх братче камо да беше така, нема да се кријам со други имиња ќе те газев со моето :P

Paskal 5 - 4 goodlife_filipsis
(Real Madrid) - (Manchester United)

Добра утакмица. Јас утнав со Бербатов он погоди со Игуаин. Тоа беше моментот што одлучи.

--- надополнето ---

qetpoi и SukiMadridista од петокот наваму ниеднаш не се уклучија. Сајтлер после 7 ако ти одговара ќе изиграме!

NOVICA66, DON DJELAZIMUS I TIGAR TERMINIIII !!!!! POZ :D

3 дена не се појавија Djelatimus i Tigar.. заслужуваме 3:0 службено да победиме :D

Poradi toa shto ne sum doma momentalno i sum na vikend kaj edni rodnini imam problemi so netot i pojavuvanje na problemot "Connection Timed Out" ne sum vo mozhnost da gi izigram moite utakmici denes taka da gi gubam sluzbeno so 3:0 pa se nadevam za naredniot turnir deka nema da imam problemi... So srekja na site.

PokerKid беше уклучен и си играше со други и после си се исклучи дечкото додека qetopi и Sukimadridista ниеднаш не се уклучија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom