Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас не реков дека ќе се смени само хипотетички го завртев прашањето доколку има магично стапче. Јас велам до нас е проблемот. НЕ Е ПРОБЛЕМОТ ВО ГРЦИТЕ. Јас само прашувам и барам да се каже ШТО ДОБИВАМЕ А ШТО ГУБИМЕ ако го смениме името безусловно ?? Дали значи тоа странски инвестиции дали значи отварање на нови можности и слично ??? А не цело време да се труе народот на национал-патриотска база дека си го сакаме името и не го даваме. И утре коа ќе се смени - јеби га појаки беа ЕУ и ни наредија (а можеби сме можеле да с епазариме)?
Се согласувам, а со вакви потези тоа и предизвикуваат.Освен што ќе предизвикаат револт кај сопствениците на хакираните сајтови, поголема работа нема да направат. Таквиот начин на промоција на нивното „македонштво“ мислам дека повеќе предизвикува револт, отколку симпатии.
Аман бе. Зошто да го смениш името ? Кај има такво нешто, кој смее да ти го смени името ти се молам ? Тоа не е можно.
Ако Македонија го смени името ќе биде тоа нјголемата срамота во историјата. Срамота за нашите потомци кога ќе слушаат и ќе се срамат од сопствената држава нормално.
Освен ако ДУИ притиска ненормално да се смени името, тогаш не знам што ќе биде. Откако ќе се смени името ќе кажете збогум на западниот дел.
И каква Европа, кој кур бараме во Европа ? Сега за сега не сме спремни за Европа, прво да решиме битни работи после ќе одиме Европа.
Сакате со маица со куси ракави на Сибир да одите :helou:
Аман бе читај постови убаво
Никој не вика да смениш име
не се возбудувајте (осим на виртуелната газлеста госпожа, опишана претходно) од вакви глупирања, реалноста е доста побезврска.Заклучок:
Нема пари за сладолед додека не даде да ја "плеснам" еднашка...работата е слична на парите и педерите. Едното го имаше, другото не...Мики без навреда, ова не го пишав за тебе личноШТО ДОБИВАМЕ А ШТО ГУБИМЕ ако го смениме името безусловно ?? Дали значи тоа странски инвестиции дали значи отварање на нови можности и слично ???
Ги сменија имињата најголемите поборници кои ја лансираа кампањата кој ти даде право да преговараш за името во : Енди, Џон итн . Гледам дека не им пречи и ништо не им се случило. Мене не ми е јасна работата зошто не го решат името инстант и тоа имаат два можни начина:Аман бе. Зошто да го смениш името ? Кај има такво нешто, кој смее да ти го смени името ти се молам ? Тоа не е можно.
Ако Македонија го смени името ќе биде тоа нјголемата срамота во историјата. Срамота за нашите потомци кога ќе слушаат и ќе се срамат од сопствената држава нормално.
Освен ако ДУИ притиска ненормално да се смени името, тогаш не знам што ќе биде. Откако ќе се смени името ќе кажете збогум на западниот дел.
И каква Европа, кој кур бараме во Европа ? Сега за сега не сме спремни за Европа, прво да решиме битни работи после ќе одиме Европа.
Сакате со маица со куси ракави на Сибир да одите :helou:
Ова не се хакери туку деца....
еве ви тест, еве ви извор од грчки портал, кој адреси се „хакирани“
http://www.infoblog.gr/?p=41761
еве пример...
http://www.relisys.com.mk/makedonia.html
и ај уште еднаш, како секој нормален сурфер да влезам на вебсајто:
http://www.relisys.com.mk
Заклучок:
:pos2:
Ги сменија имињата најголемите поборници кои ја лансираа кампањата кој ти даде право да преговараш за името во : Енди, Џон итн . Гледам дека не им пречи и ништо не им се случило. Мене не ми е јасна работата зошто не го решат името инстант и тоа имаат два можни начина:
-Референдум со реално поставени прашања а не како за нашата независност прашањата беа дали сакате мармалад со или без лебче.
- Повлекување од преговорите и референдум со реално поставени прашања без манипулација.
Зошто не го направат ова?