Гејски хакери нападнаа 850 страни во светот со порака: Македонија била гејска

• Креатор на темата Креатор на темата GORAZDS
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не реков дека ќе се смени само хипотетички го завртев прашањето доколку има магично стапче. Јас велам до нас е проблемот. НЕ Е ПРОБЛЕМОТ ВО ГРЦИТЕ. Јас само прашувам и барам да се каже ШТО ДОБИВАМЕ А ШТО ГУБИМЕ ако го смениме името безусловно ?? Дали значи тоа странски инвестиции дали значи отварање на нови можности и слично ??? А не цело време да се труе народот на национал-патриотска база дека си го сакаме името и не го даваме. И утре коа ќе се смени - јеби га појаки беа ЕУ и ни наредија (а можеби сме можеле да с епазариме)?
Ок, не те сфатив отпрвин.
Тогаш хипотетички би било прашањето -за едно дете да има подобар живот него оваа мизерија (со едвам 200-300 евра приход, живот под кирија, лошо здравство, тешка иднина...) во Македонија, дали родителот е спремен да го даде на усвојување на добро ситуирани родители данци, шведи или швајцарци, но со обврска никогаш повеќе да не го види? Мислам дека не ама тоа е само мое мислење :)
Без 1.000.000 $ у кеш не праиме муабет
половината сега, другата третина после :)

Ок, не те сфатив отпрвин.
Тогаш хипотетички би било прашањето -за едно дете да има подобар живот него оваа мизерија (со едвам 200-300 евра приход, живот под кирија, лошо здравство, тешка иднина...) во Македонија, дали родителот е спремен да го даде на усвојување на добро ситуирани родители данци, шведи или швајцарци, но со обврска никогаш повеќе да не го види? Мислам дека не ама тоа е само мое мислење :)

Апсолутно одговорот е не, се слагам. Ама прашањето е ако треба место Мики да се викам Џон за д амоето дете ги има тие работи - одговорот е ДА!!! Бидејќи промената н амоето име не значи дека се што има Мики стекнато ако с епрекрсти у Џон ќе загуби нели ????

Какви бе бате партиски интереси. Сиромашен е пола од народот ако не и повеќе, зарем мислиш дека на некого му е до партиско препирање? 20 години сме уништени и од СИНИТЕ и од ПОРТОКАЛОВИТЕ. Единствени што користат се соседит еоколу нас а највеќе Албанците. Многу се хипотетички поставени размислувањата твои. Ако било уцена името велиш, заврти го тоа вака ЌЕ ГО СМЕНИШ ЛИ ИМЕТО ЗА ДА ТВОЕТО ДЕТЕ ИМА ПОДОБАР СТАНДАРД, ПОДОБРО ОБРАЗОВАНИЕ ДА МОЖЕ ДА БИДЕ ДЕЛ ОД НЕШТО ШТО ЌЕ С ЕВИКА ЕВРОПА???? Јас еден не слушнав д акаже ШТО ДОБИВАМЕ а што ГУБИМЕ ако го смениме името па дај тогаш на кантар се. А ВАКА Братче ќе видиш еме името сменето ем таквиот у руки! И колку сакаш "ватерполисти" ќе те уценуваат !!!

Сакаш да кажеш дека Фрчко Бранко и Киро не го сменија името??? Сакаш да кажеш дека Љубчо, Бранко и Борис не го потпишаа тој проклет рамковен??? Дека Љубчо не ја исценира 2001-ва за да се подели Македонија??? Дека Бранко не ја опљачка државата и го остави народот без вода во очи??? Груевски влезе во коалиција со тие што убиваа Македонци, а види како му се вика партијата. Зашто??? 3а да не ја изгуби фотељата.

Македонците биле богати за време на бугарско, српско па и турско и си смениле име и вера за побогат живот???

За ЕУ не ми кажувај, живеам и сега пишувам од таму, а во 2001 ва си бев на првата борбена линија не заради Бранко или Грујо или не знам кој, за да си ја одбранам својата и твојата и фамилиите на сите Македонци. Кај беше ти?

Немој погрешно да ме разбереш, ама ние бевме во еден сојуз каде што ни признаваа и име и јазик, грците бугарите и албанците мораа да дигнат 2 прста за да прашаат нешто а не да дигаат галама.

На референдум си одлучивме дека сакаме да бидеме самостална држава, тоа е наш избор, а да не сакаш да ме убедиш дека македонскиот народ сака во ЕУ и НАТО со друго име??? Многу се лажеш, никој не може да ме убеди во таква глупост.

Апсолутно одговорот е не, се слагам. Ама прашањето е ако треба место Мики да се викам Џон за д амоето дете ги има тие работи - одговорот е ДА!!! Бидејќи промената н амоето име не значи дека се што има Мики стекнато ако с епрекрсти у Џон ќе загуби нели ????

E може да ти давам 200 евра месечно и да те викам Шупак?:pos2:

многу јаки стануваат у последно време.. прво до колена па до половина па сеа до гуша у гомна влегоа... нека си ја средат прво нивната држава ЈУНИНИСТАН па нека серат наоколу за македонија.. ама неможа ни тоа.. не се достојни за такво нешо.. ај нека се радуваат уше 2 3 години...

Краток одговор:

ДА КАКО И СИТЕ МАКЕДОНЦИ.

МЕ ЗАБОЛЕ ЗА КАРЛА, САРКОЗИ И ГУСТАВ.

ИМЕТО МАКЕДОНИЈА МУ ЗНАЧЕЛО НА МОЈОТ ДЕДО, МОЈОТ ТАТКО И МЕНЕ, КЕ ИМ ЗНАЧИ НА МОИТЕ ДЕЦА ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ.

А ТВОИТЕ И ТИ НЕКА СЕ КРСТАТ КАКО САКААТ, САМО ЏАБЕ КЕ ИМ БИДЕ ЈАС И МОИТЕ НЕМА ДА ВИ ДАДЕМЕ ДА БИДЕТЕ ПОБОГАТИ ПОРАДИ ТОА.

Краток одговор:
ДА КАКО И СИТЕ МАКЕДОНЦИ
МЕ ЗАБОЛЕ ЗА КАРЛА ,САРКОЗИ И ГУСТАВ
ИМЕТО МАКЕДОНИЈА МУ ЗНАЧЕЛО НА МОЈОТ ДЕДО МОЈОТ ТАТКО МЕНЕ ,КЕ ИМ ЗНАЧИ НА МОИТЕ ДЕЦА ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ ,А ТВОИТЕ И ТИ НЕКА СЕ КРСТАТ КАКО САКААТ САМО ЏАБЕ КЕ ИМ БИДЕ ЈАС И МОИТЕ НЕМА ДА ВИ ДАДЕМЕ ДА БИДЕТЕ ПОБОГАТИ ПОРАДИ ТОА.

МАјко моја јас мислев разговарам со некој разумен човек, арано ама:toe:.
Хаха кој бара од тебе да дадеш на некого да биде богат, кој вика дека нема значение името Македонија ????
Али ај батали веројатно немаш ни 20 години и мислев дека темава ќе стане посериозна ама ништо од тоа!

Јас не реков дека ќе се смени само хипотетички го завртев прашањето доколку има магично стапче. Јас велам до нас е проблемот. НЕ Е ПРОБЛЕМОТ ВО ГРЦИТЕ.Јас само прашувам и барам да се каже ШТО ДОБИВАМЕ А ШТО ГУБИМЕ ако го смениме името безусловно ?? Дали значи тоа странски инвестиции дали значи отварање на нови можности и слично ??? А не цело време да се труе народот на национал-патриотска база дека си го сакаме името и не го даваме. И утре коа ќе се смени - јеби га појаки беа ЕУ и ни наредија (а можеби сме можеле да с епазариме)?

Ќе повторам една аналогија, која верувам ќе ти одговори на прашањето за “користа“.

Да земеме во предвид дека имаш згодна мајка, со сите атрибути на место, се облекува атрактивно, кога оди по улица се загледуваат сите мажи во нејзиниот газ и гради.
Дали кога ти си во нејзино присуство, ти се дига кога ја гледаш во деколтето и посакуваш да ја фатиш за цицка и брутално изебеш, сопствената си мајка?

НЕ!
Освен ако не си извитоперен перверзен манијак, кој изгубил контрола над себе и своите вредности, спремен да ја силува и мајка си само поради примитивниот нагон и алчноста да се постигне брзо задоволство преку обесчестување.

Зарем јас треба да те поддржам во тоа и да ти речам заеби ги човечките вредности и крвта, напрај си го меракот?

Нема пазар со името, со земјава, како што нема пазар со своите блиски, семејството и она кое ти значи се’ во животот, со кое се идентификуваш, со кое си пораснал и гордееш.

Во спротивно си полу-човек, кој во најдобра прилика ќе ја продаде и ќерка си за материјална корист, нели подобро е да земеш пари, да се испазариш за нејзината пичка, отколку некој насила да ја земе.

Чукнете си ја главата, ако имате срце проверете дали е на вистинското место и дали отчукува на ист начин како кај сите човечки суштества, па потоа запрашајте се зошто дозволувате да бидете третирани како нерамномерни, безвредни и манипулирани, со цел да ве обесчестат за сопствено задоволство.

Хаха кој бара од тебе да дадеш на некого да биде богат, кој вика дека нема значение името Македонија ????
Али ај батали веројатно немаш ни 20 години и мислев дека темава ќе стане посериозна ама ништо од тоа!

Мики фино што си ја видел ајфеловата кула у живо, а не на слики. Навистина ми е мило што си прошетал, АМА темава е за хакерски напад. Значи накратко да ти објаснам:
ѓупскиве хакери бутнале неколку страни (850) и напишале лоши работи за Македонија (нашата држава). Значи не е финтата ние да исправуваме криви дрини за Европа, туку Мики треба да сфатиме дека ѓупциве не се народ каков што се претставуваат и треба да му покажеме на светот дека не иде веќе вака! Значи Мики, ова што го кажа се` ти е надвор од тема :toe: Не се работи за инвестиции или за промена на име, се работи за нешто многу појако. Поентата е: ќе смените што сакаме и ќе ве викаме како сакаме, оти вие не сте народ за нас. Тебе Мики може ова ти е в ред, мене не ми е!

Прво постар сум од тебе и ако си 76 та година може да ти дадам да бираш прст за да ти стегнам ластик во тиква.
Второ и последно ,разумен сум и тоа многу ,разумен и секогаш мотото ми е дека треба да се живее со компромис на сите полиња во животот,ама за ваква работа некој да ми фрла магла дека треба да си го променам идентитетот и името на државата не само што не сум разумен него може и да пцујам и да тепам па дури и да ебам некој смрдлив продаден газ и тоа без лубрикант на суво.

Мики фино што си ја видел ајфеловата кула у живо, а не на слики. Навистина ми е мило што си прошетал, АМА темава е за хакерски напад. Значи накратко да ти објаснам:
ѓупскиве хакери бутнале неколку страни (850) и напишале лоши работи за Македонија (нашата држава). Значи не е финтата ние да исправуваме криви дрини за Европа, туку Мики треба да сфатиме дека ѓупциве не се народ каков што се претставуваат и треба да му покажеме на светот дека не иде веќе вака! Значи Мики, ова што го кажа се` ти е надвор од тема :toe: Не се работи за инвестиции или за промена на име, се работи за нешто многу појако. Поентата е: ќе смените што сакаме и ќе ве викаме како сакаме, оти вие не сте народ за нас. Тебе Мики може ова ти е в ред, мене не ми е!

Е конечно еден нормален пост, се слагам со тебе секако. Веројатно и сите знаат дека Грците се покварени и педери. Само велам дека од сето тоа треба правилно да с еизвлече корист за држават и народот а не за личните интереси на некој во власта. Само што многумина не сакаат да разберат што се пишува!
Погоре болдираното на никого не му е во ред. Само што спред мене немаат они моќ да го добијат овој спор бидејќи е бизарен и треба да се свртиме кон други проблеми внатре во државата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom