Заеби да не те заебат?

• Креатор на темата Креатор на темата kLiNkA
  • Време на започнување Време на започнување
Што мислите за ова? Заеби да не те заебат???
Дали би гледале само за ваше добро... Дали не би ви било гајле за другите, за нивните чуства???? Како би реагирале кога некој ќе ве заебе???
Со темава сакам да видам како би реагирале на горенаведеното прашање... и што мислите како би ви било кога некој би ве заебал, фино лепо и тоа без ништо да ви спомне (се ќутенката)...
Сте имале ли вакви случаи, а ако не сте ги имале како би реагирале?

Па нормално дека гледам што е најдобро за мене ама секако во граници на нормалата.Не се водам со памти па врати,секој прави така како што се чувствува во моментот.Ми се случило да ме заебе најсаканата личност тогаш да ми симиња соѕвездија,планети и ѕвезди и на крај да ме одје** онака поштено ама затоа памет за друг пат.Сега не верувам слепо за разлика од тогаш и не заебувам со намера,само ако ми дојде моментот:pipi:

Никогаш не сум сакала да заебам некој.Без разлика дали ми значи или не, во прв план ми биле неговите чувства и увек ме заебувале, а јас сум им опростувала. Сега се пренасочувам кон заеби да не те заебат :tapp:

Што мислите за ова? Заеби да не те заебат???
Дали би гледале само за ваше добро... Дали не би ви било гајле за другите, за нивните чуства???? Како би реагирале кога некој ќе ве заебе???
Со темава сакам да видам како би реагирале на горенаведеното прашање... и што мислите како би ви било кога некој би ве заебал, фино лепо и тоа без ништо да ви спомне (се ќутенката)...
Сте имале ли вакви случаи, а ако не сте ги имале како би реагирале?

добра логика

Дали да земам да убивам, за никој да не ме убие?
Да земам да крадам за некој да не украде од мене?
Дали ако им се посерам пред врата на комшиите, ќе се спасам од истото?

абе нон-стоп ве има по миљарда на овој подфорум, wtf?

добра логика

Дали да земам да убивам, за никој да не ме убие?
Да земам да крадам за некој да не украде од мене?
Дали ако им се посерам пред врата на комшиите, ќе се спасам од истото?

абе нон-стоп ве има по миљарда на овој подфорум, wtf?

Tuka ima picina zatoa !

Abe koa e covek u kriza go mava trip na vakvi solucii i logiki :toe:

Да бе... Те боли цеф за други :zver: :ojea:

Иначе ова е шала и не е пожелно да си ваков пошо ќе те одјебаваат цел живот и размисли малце пред да ги сјебеш другари/другарки...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom