Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на ова можем да кажем дека е одвратно..се надевам нема да ми се деси..секогаш би пазела..ама кога би направила незнам ...па мислев поише ко за другарството измешано со љубовта... Ти да пазиш да не повредиш некоја другарка, а после ко гром од ведро небо дознаваш дека таа се фатила со тој што ти се свиѓал, а се праела тоолку Фина, а сеа ко демек нишо не се десило (така лежерно си се понаша)... (и се тоа усште од порано, а она си ќутела)... Неодамна имав еден вид на ваква ситуација па ме наведе да размислувам...вие шо мислисте?
еј, исто, потпуно исто. И многу се нервирам што сум таков.:nerv:Сум имала мноогу вакви случаи кога ме заебале за нешо,и тогач знам да им речам-,,еее ке видиш ти,кога ја ке те заебам,ке видиш,,!!!!и..по некое време заборавам шо сум рекла,било-поминало!!!
pravi im na drugite ona sto tie veke ti pravat.A sekoe dobro delo se kaznuva.Ako pravis dobrini znaj deka toa ke se zloupotrebi i deka ke se kaes.Bidi principielen i odgovoren so onoj koj e takov kon tebe, no znaj deka na onoj na koj si mu pomognal koga ke treba toj da ti pomogne, nema toa da go stori.Zatoa podobro e da ti se plasat otkolku da te sakaat.Duri i zenite poveke gi sakaat onie mazi od koi pomalku se plasat.