Заеби да не те заебат?

• Креатор на темата Креатор на темата kLiNkA
  • Време на започнување Време на започнување

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
Што мислите за ова? Заеби да не те заебат???
Дали би гледале само за ваше добро... Дали не би ви било гајле за другите, за нивните чуства???? Како би реагирале кога некој ќе ве заебе???
Со темава сакам да видам како би реагирале на горенаведеното прашање... и што мислите како би ви било кога некој би ве заебал, фино лепо и тоа без ништо да ви спомне (се ќутенката)...
Сте имале ли вакви случаи, а ако не сте ги имале како би реагирале?

Od iskustvo,zaebeni se samo tie sto se trudat da ne zaebat drugi

Демек да раскинеш пред да ти раскинат за да не останеш ти повредена и понижена на некој начин? Дообјасни малку ... башка и се измеша малку со муабетот:kajg:

divine напиша:
Демек да раскинеш пред да ти раскинат за да не останеш ти повредена и понижена на некој начин? Дообјасни малку ... башка и се измеша малку со муабетот:kajg:

JA go svativ kao,da mislis samo na tebe, na tvoe dobro za smetka na drugite..mozda i da ne sum svatil ko so treba

па мислев поише ко за другарството измешано со љубовта... Ти да пазиш да не повредиш некоја другарка, а после ко гром од ведро небо дознаваш дека таа се фатила со тој што ти се свиѓал, а се праела тоолку Фина, а сеа ко демек нишо не се десило (така лежерно си се понаша)... (и се тоа усште од порано, а она си ќутела)... Неодамна имав еден вид на ваква ситуација па ме наведе да размислувам...вие шо мислисте?

Ааа, ете тоа е сосема спротивно од мојот прв впечаток:kajg:
Е па за жал, неможам да се сменам и да станам покварена кога цел живот сум мутава и дозволувам да ме заебат, а јас не ни помислувам на тоа ... секако сум била заебана, како што верувам дека и скоро секој бил ... чувството нормално е лошо и баш поради тоа уште милион пати да ме заебат, јас ќе останам каква што сум ... не би требало, ама си се водам по тоа да не правам тоа што не сакам други на мене да ми прават ...:nesvest:

Ја не мислам така,ја пре би искористил некоја пооптимистичка фраза као секое лошо за добро,па од кај знаеш дека нема некој друг фраер шо е стопати бољи од овој и шо те чека тебе?
Леееее и ја се разочарав шо сум толку слепо оптимист али до сеа ми успевало па по се изглеа затоа така размишљам,али,јебига,никад се не зна.Како и да е сеа за сеа ми одговара ова оптимистичково поише него ова другово.
Башка жени ко жени,незнам како успевате да се карате за дечковци ебате беља,ја да сум ко тебе (клинка) би а викнала таа твоја другарка и би и објаснила дека сакам да праам тројка со тој типот и крај :bip: и она сигурно ке биде полоша од тебе (еј ова сигурно као од проверени извори :icon_lol: ,шала нали) и на крај ем волкот сит ем овците на број.
пи.ес.:леле колку ми е збунувачки постов значи,коа го прочитав ни ја него сватив :lud: :lud: ,ама не го бришам :je: :je:

A pa da go slediz instinktot a toj da pogresi, da zaebes nekoj sto nejkel da te zaebe,i toa e loso custvo difinitivno

436053 напиша:
Ја не мислам така,ја пре би искористил некоја пооптимистичка фраза као секое лошо за добро,па од кај знаеш дека нема некој друг фраер шо е стопати бољи од овој и шо те чека тебе?
Леееее и ја се разочарав шо сум толку слепо оптимист али до сеа ми успевало па по се изглеа затоа така размишљам,али,јебига,никад се не зна.Како и да е сеа за сеа ми одговара ова оптимистичково поише него ова другово.
Башка жени ко жени,незнам како успевате да се карате за дечковци ебате беља,ја да сум ко тебе (клинка) би а викнала таа твоја другарка и би и објаснила дека сакам да праам тројка со тој типот и крај :bip: и она сигурно ке биде полоша од тебе (еј ова сигурно као од проверени извори :icon_lol: ,шала нали) и на крај ем волкот сит ем овците на број.
пи.ес.:леле колку ми е збунувачки постов значи,коа го прочитав ни ја него сватив :lud: :lud: ,ама не го бришам :je: :je:
interesno interesno.... Само тоа затемнетото малце не ти го сфатив, али ке пробам и се надевам дека че одустане... али јебига ја сум мнооогу наивна, и секад сум гледала за другите, сум ги сожалувала, а они ФИНО и ЛЕПО после ќе ме заебат... така да ја ќе си глеам да си се сменам дури уште не е касно:)

mRnO напиша:
A pa da go slediz instinktot a toj da pogresi, da zaebes nekoj sto nejkel da te zaebe,i toa e loso custvo difinitivno

Многу малку е веројатно тоа дека ќе најдеш некој што не би те заебал ако е во можност, ама сепак, најдобро е нели да си бидеш со чиста совест и да си тераш еден правилен пат колку што е можно повеќе:pipi:

Ne se site takvi da gledaat da te zaebat,No nazalost retki se takvite sto mislat i za nivno i za tvoe dobro

mRnO напиша:
Ne se site takvi da gledaat da te zaebat,No nazalost retki se takvite sto mislat i za nivno i za tvoe dobro
pa retki se ... ali zatoa gi ima mnogu so sakaat da te zaebat , a posle demek ne bilo namerno

затоа браче фурај си со женски инстинкт,и се разбира прави ги спротивното од она што тој ти го вели:pos: :pos:
без љутиш нали:icon_lol:

Ali pa mnogu cesto se desava i da ne bide namerno, mnogu luge vo tinejdzerskite godini kazuvaat nesto pa posle razmisluvaat za toa sto go kazale

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom