Мистичен
Човек
Никогаш нема да се заебеш или да те заебат, ако раскинувањето го сфаќаш како заебување. А и никој не може да те заебе, ако не се заебеш самиот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мистичен напиша:Никогаш нема да се заебеш или да те заебат, ако раскинувањето го сфаќаш како заебување. А и никој не може да те заебе, ако не се заебеш самиот.
dobro mislis.... ja zaebuvanje go smetam toa... so si si prael nekoi planovi i site Okey ti vikale... i po nekoe vreme koa gleas site planovi u voda... zaso radi nekoja si OSOBA so ti se praela fina... ali smetam deka ednas ke te zaebat, ali ke dojdat i tvoite 5min pa ke im vratis milo za dragomRnO напиша:Mislam deka Raskinuvanjeto ne e zaebuvanje, ili gresam?
Дали би гледале само за ваше добро... Дали не би ви било гајле за другите, за нивните чуства????
Аиии од вакви муабети веќе!:nesvest::star:kLiNkA напиша:па мислев поише ко за другарството измешано со љубовта... Ти да пазиш да не повредиш некоја другарка, а после ко гром од ведро небо дознаваш дека таа се фатила со тој што ти се свиѓал, а се праела тоолку Фина, а сеа ко демек нишо не се десило (така лежерно си се понаша)... (и се тоа усште од порано, а она си ќутела)... Неодамна имав еден вид на ваква ситуација па ме наведе да размислувам...вие шо мислисте?
ali da razmisluvaa site kao tebe, sve ke bese Okey... ali za zal ne se site takvimRnO напиша:Pa i u slucaj da primetam deka na drugar mu se sviga istata sto i mene ke se povlecam,sepak pobiten e toj