Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со Рафа мадрид 2009 имаше меч топка у 3 сет тб и изгуби на крај.И еден луд податок за кој не ни бев свесен до сеа, Чилич једини у кариерата на Новак што му земал победа откако Новак имал меч топка, како и зашто се десило ова, и кога секако, останува мистерија која еден ден можеби ќе биде разрешена.
Ја коментаторов го слушав, затоа и реков луд податок, искрено прилично бев убеден дека сигурно има повеќе вакви случаји, бар повеќе од 1, ама па не ми ни текнува за тоа со Рафа, јебена 2009. Aли во право си, ТБ и 6-5 за Новак, што у глобала е ок, зашто доста апсурдно би било само Марин да е на таа листа.Со Рафа мадрид 2009 имаше меч топка у 3 сет тб и изгуби на крај.
Ааа да, нешто спомна ама мислам алудираше само за финалиња. Мислеше ваљда дека Марин го има единствен добиено во финале на некој турнир, а притоа Новак да имал меч топка. И ако е тоа Квинс тоа е негде 2017 или 2018 кога Новак имаше проблеми со лактот.Ја коментаторов го слушав, затоа и реков луд податок, искрено прилично бев убеден дека сигурно има повеќе вакви случаји, бар повеќе од 1, ама па не ми ни текнува за тоа со Рафа, јебена 2009. Aли во право си, ТБ и 6-5 за Новак, што у глобала е ок, зашто доста апсурдно би било само Марин да е на таа листа.
Да, финале и Квинс 2018та кажа мислам.Ааа да, нешто спомна ама мислам алудираше само за финалиња. Мислеше ваљда дека Марин го има единствен добиено во финале на некој турнир, а притоа Новак да имал меч топка. И ако е тоа Квинс тоа е негде 2017 или 2018 кога Новак имаше проблеми со лактот.
Па после вчерашниот меч Алкараз нека му ја мисли зашо он крахираше физички, а не Ноле, иако и двајцата беа видно уморни. Што да се каже иначе, епски меч, веќе четврти меч каде се рокаат максимално двајцата, ајде три пошо РГ умре Алкараз после 2 сет, иако и таму у први 2 сета се рокаа максимално. Да беа генерација двајцата....Ноле нека му ја мисли ова ако иде у 5 гема на слемот, незнам од каде извади сила за тајбрејкот.