ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Џоковиќ и жештината, better love story than Twilight. :D

Шала на страна, детево психички е неверојатен. Не ми е јасно како му се случи тоа што му се случи на РГ.

Цел турнир има проблеми со сервисот, денеска на најтешкиот и најбитниот меч сервира одлично. Му прават брејк, тој враќа со два и тоа против Џоковиќ. Вчера со Хуркач при негатива 1-0 во сетови и 4-1 во тај брејкот од втор сет, зема 6 поени по ред и на крај рутински тепа во трет сет.

Ќе се освежи сега малце Ноле во тоалетот, ќе си позбори малце на огледало :icon_lol:, па ваљда ќе има сила да го однесе мечот во трет сет.

Ќе се освежи сега малце Ноле во тоалетот, ќе си позбори малце на огледало :icon_lol:, па ваљда ќе има сила да го однесе мечот во трет сет.
Ако не му проработи ова тогаш пиши пропало, пошто прв сервис и онака нема + грешки катаљон.

Ненормално добра психа, со Хуркач 0/500000 беше на бп, сега одма ги користеше, и за сервисот врв денес, вчера ужас.
Автоматски споено мислење:

од кога го пишав ова, падна Карлитос, Новак е вратен у мечот и така подобро ништо да не зборам пред рука..

Последно уредено:
Има искуство Ноле, чекаше само на грешка на противникот. Кој и да е кога тогаш ќе падне, не може цело време перфектно да сервира или да враќа.
Додуша денес и двата имаа не многу сигурна игра ама океј... бидуваше ова да се гледа во 3 сета.

И УШТЕ 2 СЕТА НЕКА ИГРААТ ДО САБАЈЛЕ БИ ГИ ГЛЕДАЛ, КАКВО ЛУДИЛО ОД МЕЧ, ПА ОВОЈ Е НЕНОРМАЛЕН АЛКАРАЗ НА МЕЧ ТОПКИ ШТО ОДИГРА.. СЕКОАЈ ЧЕСТ И НА НОВАК И ОН СВЕ ВРАЌА, СЕКОЈ ПОЕН Е МАЕСТРАЛЕН.

Мене ми рикна ајпи тивито хааха башка 2 меч топки губи ајванот и сет губи, нека се еби во газ легнувам да спијам.

Можда е поискусен како тенисер но против ваков талент треба да ја искористиш секоја негова грешка, невнимание, замор... ја флопна тука.

БОЛЕСТ!!! Не памтам кога сум гледал волку квалитетен меч, а да не е на слем. Двете најболни глави кога ќе се спојат еве што се добива. Му препорачувам на секој тениски љубител, кој не го гледа мечов да си одвои 4 саати и да го изгледа. Спектакл!

ШО Е ОВА БРЕЕ? MOЖНО ЛИ Е БРЕЕЕ??? :vozbud: :vozbud: :vozbud: УБЕДЛИВО НАЈЈАК МЕЧ ЗА ОВАА СЕЗОНА.

Кој кур дајте им по една статуетка на двајцата нека делат парите на пола и ај у курац.:cuc::cuc::cuc:

МЕЧ НА ГОДИНАТА, МЕЧ НА СИТЕ МАСТЕРСИ НА СИТЕ ВРЕМИЊА, СЕКОЈА ЧЕСТ И ЗА ДВАЈЦАТА, НОВАК ФЕНОМЕНАЛЕН, КАРЛИТОС НЕРЕАЛЕН, АЈДЕ НА УС ОПЕН ВАКА ВО ПЕТ СЕТА

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom