Burn Notice

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Омилена епизода ми е од 6та сезона, онаа Sam и Barry кога ќе се во една куќа и ќе ги нападнат платеници. Chuck Finley at his best.

Уште една добра епизода е последната од 4та сезона, кога Larry и Brennan ќе работат заедно. Тие од едната страна, Vaughn од другата, Michael да не знај по кој пат да оди...а и на крајот имаше супер акција.

Мене јака ми беше од 6та сезона кога Мајкл со Џеси и Пирс му праат филм на типот (што и го убил свршеникот на Пирс) дека е заразен со смртоносен вирус од Русите за да го земат хард дискот со податоци...Јак муабет ептен како испланираа се :)

А интересна ми беше и кога Сем ќе и ја дигне у ваздух куќата на Меделин па после у 5-6 епизоди му префрла за тоа :pos:

Памтите дека Ансон му кажа на Мајк дека он го убил татко му (направил да доживее инфаркт)?

Ке беше јако да го вратат некако и да кажат дека уствари не е мртов туку дека е некој главен таму по тоа организациите :)

Памтите дека Ансон му кажа на Мајк дека он го убил татко му (направил да доживее инфаркт)?

Ке беше јако да го вратат некако и да кажат дека уствари не е мртов туку дека е некој главен таму по тоа организациите :)

Not another prison break...

Not another prison break...

:)

Абе онака малце параноја да напраат.Мајка му да падне у несвест. :)

Инаку ќе мора да ја привршуваат и оваа серија.
Се стесна обрачот ептен.
Освен ако не се деси некој пресврт,нели? :)

Мене ми беше интересна еден период ама сега ми е онака за тепање време само. Ептен клише муабети и настани има, ептен ја одолговлечија серијата требаше пред 2 сезони да заврши.

Веројатно ова е последната сезона т.е. полусезона

Burn Notice
2 Hours Fall premiere
Thurs Nov 8 9/8c

Или по нашки, есенска премиера со 2 епизоди во Петок на 9 ноември, наше време.

Си ги симнав последните 4 епизоди од 6 сезона, вечер имам за гледање. Добро, веќе е пишано за петок.
Sam Axe!!.jpgSam Axe!.jpg
And my favourite :$
Fiona!.jpg

Си ги симнав последните 4 епизоди од 6 сезона, вечер имам за гледање. Добро, веќе е пишано за петок.
Прегледај го приврзокот 51864Прегледај го приврзокот 51865
And my favourite :$
Прегледај го приврзокот 51866
не треба да има уште една полусезона ? и кога излегува?

Tonight's the night! :vozbud:

Добро, ние утре ќе ја гледаме, but you know what I mean. :P

Burners, grab your Tommy Bahamas and mojitos… USA Network has renewed Burn Notice for a 7th SEASON! Celebrate the news and kick off the high-octane action starting with tonight’s premiere at 9/8C!

:vozbud:
Awesome! :vozbud::cuc:

Кога ја откажаа Fairly Legal, ме фати страв за Burn Notice, оти толку долго ништо немавме слушнато... супер вести. :)

Tonight's the night! :vozbud:

Добро, ние утре ќе ја гледаме, but you know what I mean. :P

Awesome! :vozbud::cuc:

Кога ја откажаа Fairly Legal, ме фати страв за Burn Notice, оти толку долго ништо немавме слушнато... супер вести. :)

1. Тачно:D

Сеа најверојатно ќе испадне дека сиракот(не ми текнуе шефов) не е тој главниот, и на крај на сезонава ќе го дознаеме, па у 7 ќе го тепа него. Па ко испадне сезона доста гледана и со висок рејтинг, може и уште некој негативец ќе видиме, ама тоа ќе биде у 8 сезона. По некоја си логика. А може и не.:icon_lol:

1. Тачно:D

Сеа најверојатно ќе испадне дека сиракот(не ми текнуе шефов) не е тој главниот, и на крај на сезонава ќе го дознаеме, па у 7 ќе го тепа него. Па ко испадне сезона доста гледана и со висок рејтинг, може и уште некој негативец ќе видиме, ама тоа ќе биде у 8 сезона. По некоја си логика. А може и не.:icon_lol:
Искрено, така мене поарно ќе ми е.

Поинтересна ми беше приказната во од 1ва до 4та сезона, кога Мајкл се бореше против Менаџмент ( where is that guy, anyway? ) и Вон.

Вака ова со Ансон во 5та...не велам дека беше лошо, но многу време посветија за да го изградат ликот, а после го убија, out of the blue. :eek:

Се надевам дека сегашниот " лошко " ќе поживее подплго од една сезона.

Да, мора да се признае дека прилично мистериозно и интересено беше изграден ликот на Ансон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom