Burn Notice

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Закон епизодиче, крајот уште боље.

Епизодата беше супер! :cuc:

Не знам друго што да речам, се беше перфектно, а хуморот на Сем и Џеси во Панама многу ми се допадна.

Само една забелешка...разочаран бев шо умре Греј. Шо знам оти, некако се надевав дека и тој ќе се придружи на тимот, како шо го прибраја Џеси во 4та сезона.

И се надевам дека Меди нема да замине негде, многу ќе ми фали, серијата нема да е иста без неа.

Епизодата беше супер! :cuc:

Не знам друго што да речам, се беше перфектно, а хуморот на Сем и Џеси во Панама многу ми се допадна.

Само една забелешка...разочаран бев шо умре Греј. Шо знам оти, некако се надевав дека и тој ќе се придружи на тимот, како шо го прибраја Џеси во 4та сезона.

И се надевам дека Меди нема да замине негде, многу ќе ми фали, серијата нема да е иста без неа.
Спојлерко.

Импресии од 7ма сезона?

Не ја ни гледам. Серијава стана тежок просек, досаден за гледање, веќе ни флоуто на Мајк и Сем не е тоа што беше.

11-тава епизода е најјака од сите епизоди.... ТОТАЛЕН ПРЕСВРТ. Што им требаше вака да направат??? леле одвај чекам последните 2 епизоди во септември... се прашувам како ли ќе заврши серијава..

Страшна епизода. :vozbud:
Штета што ќе има пауза една недела, поголема што ќе заврши. :(
5-ти и 12-ти семптември, епизода 12 и 13.

Си чекав двете да излезат, па да ги изгледам.

Очекуван крај, донесен пред крајот на финалето, гледајќи го истото.

Очекував некој да отиде на крајов, не биваше сите да бидат happily ever after.

Кој, што, како и што ја знам отишол, гледајте и видете.
Одлична серија, не некое си ремек дело, ама беше супер.

Според крајот, очекувам да се официјализира спин-офот со Џеси и Сем, ако до сега не бил потврден или откажан планот за таква серија.

Жал ми падна дека имам една помалку серија за преку неделата.. :(

Ја престанав уште на крај на 5та сезона да ја гледам, ме накурчија колку ја издолжија беспотребно. Вреди 6та?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom