Burn Notice

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Омилена епизода ми е од 6та сезона, онаа Sam и Barry кога ќе се во една куќа и ќе ги нападнат платеници. Chuck Finley at his best.

Уште една добра епизода е последната од 4та сезона, кога Larry и Brennan ќе работат заедно. Тие од едната страна, Vaughn од другата, Michael да не знај по кој пат да оди...а и на крајот имаше супер акција.

DreaM oNe

我是马丁
Член од
4 септември 2012
Мислења
235
Поени од реакции
175
Мене јака ми беше од 6та сезона кога Мајкл со Џеси и Пирс му праат филм на типот (што и го убил свршеникот на Пирс) дека е заразен со смртоносен вирус од Русите за да го земат хард дискот со податоци...Јак муабет ептен како испланираа се :)

А интересна ми беше и кога Сем ќе и ја дигне у ваздух куќата на Меделин па после у 5-6 епизоди му префрла за тоа :pos:

DreaM oNe

我是马丁
Член од
4 септември 2012
Мислења
235
Поени од реакции
175
Памтите дека Ансон му кажа на Мајк дека он го убил татко му (направил да доживее инфаркт)?

Ке беше јако да го вратат некако и да кажат дека уствари не е мртов туку дека е некој главен таму по тоа организациите :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Памтите дека Ансон му кажа на Мајк дека он го убил татко му (направил да доживее инфаркт)?

Ке беше јако да го вратат некако и да кажат дека уствари не е мртов туку дека е некој главен таму по тоа организациите :)
Not another prison break...

DreaM oNe

我是马丁
Член од
4 септември 2012
Мислења
235
Поени од реакции
175
Not another prison break...
:)

Абе онака малце параноја да напраат.Мајка му да падне у несвест. :)

Инаку ќе мора да ја привршуваат и оваа серија.
Се стесна обрачот ептен.
Освен ако не се деси некој пресврт,нели? :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Мене ми беше интересна еден период ама сега ми е онака за тепање време само. Ептен клише муабети и настани има, ептен ја одолговлечија серијата требаше пред 2 сезони да заврши.

Веројатно ова е последната сезона т.е. полусезона

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Burn Notice
2 Hours Fall premiere
Thurs Nov 8 9/8c

Или по нашки, есенска премиера со 2 епизоди во Петок на 9 ноември, наше време.

H

HoT IcE

Гостин
Си ги симнав последните 4 епизоди од 6 сезона, вечер имам за гледање. Добро, веќе е пишано за петок.
Sam Axe!!.jpg Sam Axe!.jpg
And my favourite :$
Fiona!.jpg

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Си ги симнав последните 4 епизоди од 6 сезона, вечер имам за гледање. Добро, веќе е пишано за петок.
Прегледај го приврзокот 51864Прегледај го приврзокот 51865
And my favourite :$
Прегледај го приврзокот 51866
не треба да има уште една полусезона ? и кога излегува?

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Tonight's the night! :vozbud:

Добро, ние утре ќе ја гледаме, but you know what I mean. :P

Burners, grab your Tommy Bahamas and mojitos… USA Network has renewed Burn Notice for a 7th SEASON! Celebrate the news and kick off the high-octane action starting with tonight’s premiere at 9/8C!

:vozbud:
Awesome! :vozbud::cuc:

Кога ја откажаа Fairly Legal, ме фати страв за Burn Notice, оти толку долго ништо немавме слушнато... супер вести. :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Tonight's the night! :vozbud:

Добро, ние утре ќе ја гледаме, but you know what I mean. :P

Awesome! :vozbud::cuc:

Кога ја откажаа Fairly Legal, ме фати страв за Burn Notice, оти толку долго ништо немавме слушнато... супер вести. :)
1. Тачно:D

Сеа најверојатно ќе испадне дека сиракот(не ми текнуе шефов) не е тој главниот, и на крај на сезонава ќе го дознаеме, па у 7 ќе го тепа него. Па ко испадне сезона доста гледана и со висок рејтинг, може и уште некој негативец ќе видиме, ама тоа ќе биде у 8 сезона. По некоја си логика. А може и не.:icon_lol:

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
1. Тачно:D

Сеа најверојатно ќе испадне дека сиракот(не ми текнуе шефов) не е тој главниот, и на крај на сезонава ќе го дознаеме, па у 7 ќе го тепа него. Па ко испадне сезона доста гледана и со висок рејтинг, може и уште некој негативец ќе видиме, ама тоа ќе биде у 8 сезона. По некоја си логика. А може и не.:icon_lol:
Искрено, така мене поарно ќе ми е.

Поинтересна ми беше приказната во од 1ва до 4та сезона, кога Мајкл се бореше против Менаџмент ( where is that guy, anyway? ) и Вон.

Вака ова со Ансон во 5та...не велам дека беше лошо, но многу време посветија за да го изградат ликот, а после го убија, out of the blue. :eek:

Се надевам дека сегашниот " лошко " ќе поживее подплго од една сезона.

H

HoT IcE

Гостин
Да, мора да се признае дека прилично мистериозно и интересено беше изграден ликот на Ансон.

Kajgana Shop

На врв Bottom