Burn Notice

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Ја гледав првата епизода. Не сакам да пишувам спојлери, затоа само ќе речам дека уште од првата епизода изгледа подобра од 5-та сезона.

Сега кој ќе чека уште една недела за втората епизода... :confused:

Лудница беше последнава епизода, не знам дали некој уште гледа активно ама почнете ја..

одлична серија!!
ја па чекам да испадне целата сезона па наеднаш да ја изгледам!!!

одлична серија!!
ја па чекам да испадне целата сезона па наеднаш да ја изгледам!!!
би ти препорачал да ја почнеш новата сезона гледја ги по една епизода на ден.. Нема да се заебеш

Страшно летно финале. Сомнежите кои ми се појавија пред крајов на епизодава, испаднаа и точни.
Следната епизода е во Ноември.

Знаев дека некоја глупост ќе направи Кард. Инаку, епизодата беше супер, најдобра од летната сезона.

Сега кој ќе чека до Ноември...

Ја гледате активно 5ва сезона?
Јас сега почнав, 5 епизода сум, и засега изгледа одлично, задоволен сум како се одвива серијава, Мајк конечно покажува човечки карактеристики и чувства, а не само карактеристки и безчувствителност на агент. Фи е легенда, а за Сем нема потреба да се зборува.
Многу курвинска фаца има Пирс, каков blowjob ли дава со поглед вперен во тебе..:pipi:

Ја гледате активно 5ва сезона?
Јас сега почнав, 5 епизода сум, и засега изгледа одлично, задоволен сум како се одвива серијава, Мајк конечно покажува човечки карактеристики и чувства, а не само карактеристки и безчувствителност на агент. Фи е легенда, а за Сем нема потреба да се зборува.
Многу курвинска фаца има Пирс, каков blowjob ли дава со поглед вперен во тебе..:pipi:

Да беше Пирс тука кај нас цајканка секој ден ќе кршев закон :vozbud:
--- надополнето: 16 септември 2012 во 05:19 ---
Ја гледавте the fall of sam axe?

burn-notice1.jpg

мене баш ми беше очаен the fall of sam axe, го изгасив на првите 20 минути, ми изгледаше премногу форсирано и како да пробуваат да исцицаат секој можен долар од серијата.. Ептен ме бендисува сценариото и режијата на серијата ама во филмот беше очај..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom