Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ај сеа на дело да ја видиме способноста на управата за пазарење. Рачунајте дека клубот ќе има некаде околу 240 милиони евра расположливи средства, плус тоа што ќе се продаде. Реално големи пари, дури и во вакви времиња.

До кога трае трансфер периодот?

Немој случајно да прочитам на темава некој да пише фала му за се,добар беше,бла,бла,бла......
Му посакувам на циганот да се пропие во париз,да почне да шмрка,да си ја упропасти кариерата на 28 години и да заврши ко оној глумецон од Сам У Кучи.
Циган :pov:

Јас посакувам уште оваа сезона да ги нокаутираме пак у нокаут фаза како лани. Најголема победа ќе биде.

Пет годишен договор..ќе скапе во француска лига до 30 та година..Толку од муабетите дека ќе биде доминантен во светот на фудбалот како Меси и Роналдо. Единствена шанса е да го води Бразил до титула на СП. Така има шанса за златна топка.​

Пет годишен договор..ќе скапе во француска лига до 30 та година..Толку од муабетите дека ќе биде доминантен во светот на фудбалот како Меси и Роналдо. Единствена шанса е да го води Бразил до титула на СП. Така има шанса за златна топка.​
Можи и со ЛШ..

Но далеку ПСЖ од комплетен е.. Сеуште ги имат Трап и Мота како стартери.. Незнам колку има простор уште за појачувања.. Ќе треба веројатно да продават неколкумина.. Орие, ДиМариа, Лукас, Рабио, Матуиди.. Барем тројца од овие аут

Не ми изгледа дека овој трансфер ќе се изведе толку едноставно со откуп на договор. Можеби има некаков претходен план да се принуди ПСЖ да преговара и да го вклучи Верати .
И кога ќе се заврши комплетно трансферот сигурно ќе има истрага за овој трансфер од УЕФА како што имаше за трансферот на Нејмар од Сантос во Барселона.
Барселона изгуби многу на спортски план , изгуби млад играч иден предводник на тимот после пензионирањето на Меси . Сега треба да се бара нов предводник.
На маркетиншки план ништо не изгуби , сите права ги имаше алчниот гад , татко му на Нејмар.

3E15C70900000578-4295170-image-a-28_1489023487876.jpg

Феноменален фудбалер и штета што си дозволивме да го загубиме.

Лично никогаш нема да го заборавам моментот на еуфорија на стадионот кога го постигна магичниот гол против Виљареал.

"Arriving from FC Barcelona, the former Santos player is widely considered to be an icon in world football – one of the top three players on the planet who has played at the very highest level for the past five years"

Од сајтот на ПСЖ си го дупчат :pos:

Ако до крајот на другата недела не успеат да доведат играч, мислам дека е редно време да пукне тиквата и цела управа на клоци да лета, какви избори какви срања, на оваа пара ако не земат никого, треба да се среќни ако завршат без работа само.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom