Телекабел Аналогна и дигитална кaбелска телевизија (РОБИ) -генерална дискусија (новости, прашања.)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Од вчера (05.12.2011) на Телекабел Битола е пуштена и SciFi Universal без титл, со англиско аудио.
Пуштена е и E! ама пратете глупост, нема титл а е со италијанско аудио. :tapp:

Во Ск од вчера ја нема SciFi, a E! е со англиско аудио

во Штип ги има сите и плус уште една 24 Kitchen со српски превод

во Штип ги има сите и плус уште една 24 Kitchen со српски превод
да програмата е на FOX од кој спаѓаат и Fox life / crime ,дај боже да ја има и на другиве оператори MaxTV,BoomTV

значи стварно ги пуштија
WOW
да ги побарам утре па да видам какви филмчиња даваат....

а Fox Life и Fox Crime на дигиталната се?
Ги има на дигиталната, со МКД превод...

Инаку и во Струмица ги пуштија програмиве... а некој да не знае листа на канали со фреквенции од Телекабел бидејќи на официјалниот сајт сеуште не им е апдејтирано. А знам најавија дека работат на нов дизајн.

Ги има на дигиталната, со МКД превод...

Инаку и во Струмица ги пуштија програмиве... а некој да не знае листа на канали со фреквенции од Телекабел бидејќи на официјалниот сајт сеуште не им е апдејтирано. А знам најавија дека работат на нов дизајн.
оти знам едно време на аналогната ги имаше

нов дизајн ќе има сајтот? не ми се верува

оти знам едно време на аналогната ги имаше

нов дизајн ќе има сајтот? не ми се верува
И мене не ми се веруваше, но на мејл така пишале, знам на еден пријател му стаса. Кога покачуваа интернетот во 1 Декември.

самото име ти кажуе,готвење по цел ден, со рецепти од цел свет

го има и Џејмс Оливер :D ,интересен канал е изгледа ,сакам да го има и на Макс тв ,ама којзнае дали они ќе го стават

TK го пуштиле Кичен и во Скопје, ама сега го дема DoQ. Како е по другите градови? DoQ беше супер!

Fala. Bas dobri raboti imase na DoQ. Sea mi ostanuva samo NatGeo da gledam dodeka ne pustat Discovery!

Да, во Битола оди информација дека DoQ се ребрендира во 24 Kitchen...
Кој го интересира програмската шема, но и се друго околу овој канал еве линк до нивната веб страна: http://www.24kitchen.nl/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom