да програмата е на FOX од кој спаѓаат и Fox life / crime ,дај боже да ја има и на другиве оператори MaxTV,BoomTVво Штип ги има сите и плус уште една 24 Kitchen со српски превод
А што даваат на 24 Kitchen? Емисии со готвење или...?![]()
Ги има на дигиталната, со МКД превод...значи стварно ги пуштија
WOW
да ги побарам утре па да видам какви филмчиња даваат....
а Fox Life и Fox Crime на дигиталната се?
оти знам едно време на аналогната ги имашеГи има на дигиталната, со МКД превод...
Инаку и во Струмица ги пуштија програмиве... а некој да не знае листа на канали со фреквенции од Телекабел бидејќи на официјалниот сајт сеуште не им е апдејтирано. А знам најавија дека работат на нов дизајн.
И мене не ми се веруваше, но на мејл така пишале, знам на еден пријател му стаса. Кога покачуваа интернетот во 1 Декември.оти знам едно време на аналогната ги имаше
нов дизајн ќе има сајтот? не ми се верува
го има и Џејмс Оливерсамото име ти кажуе,готвење по цел ден, со рецепти од цел свет
па го нема DoQ затоа што го смениле самиот канал во 24 Kichen со скроз целосна програма за готвење еве информацијаTK го пуштиле Кичен и во Скопје, ама сега го дема DoQ. Како е по другите градови? DoQ беше супер!
да DoQ се ребрендираше во KitchenTK го пуштиле Кичен и во Скопје, ама сега го дема DoQ. Како е по другите градови? DoQ беше супер!