Група А (Јужна Африка, Мексико, Уругвај, Франција)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Алооооо, офсајд беше.Видовте уште еден играч?
Не,епа офсајд е,требаше уште еден да има.

Добро полувреме... лош исход посебно што погодокот беше поништен... но ајде со надеж за уште поубав фудбал во второто полувреме и голови!!!

Цел форум офсајд правило не знае. ЛОЛ. Уште еднаш, за да не биде офсајд треба да има 2 играчи пред напаѓачот (обично голман + уште еден). Во случајов немаше голман, беше излезен и имаше само 1 играч. Така да беше офсајд.

Цел форум офсајд правило не знае. ЛОЛ. Уште еднаш, за да не биде офсајд треба да има 2 играчи пред напаѓачот (обично голман + уште еден). Во случајов немаше голман, беше излезен и имаше само 1 играч. Така да беше офсајд.
Токму така...во ваков случај се рачуна дека голманот е играч(бидејки е понапред), а играчот е голман(бидејки е поназад од голманот)....Вела беше позади голманот,така да чист офсајд:)

Токму така...во ваков случај се рачуна дека голманот е играч(бидејки е понапред), а играчот е голман(бидејки е поназад од голманот)....Вела беше позади голманот,така да чист офсајд:)
Се согласувам, незнам што толку сите фама кренавте тука за местенка, чиста ситуација беше...

Фино полиувреме од Мексико. Уште го колнам судијата. Ифрит сум лут...
Да се осврнам на играта. Едноставно игра само едно момче. Чиста десетка за Џовани Дос Сантос. Браво мајсторе, малку фалеше и да дадеш гол :) Му помага само Гиљермо Франко кој немаше среќа во заврниците пшошто ова патарушкава на Африка фати се :@
Одбраната на мексико е посебна приказна. Па волку слаба одбрана и Славија од мое маало нема. Тој Салсидо какво дрвоооооооооо. Левиуте страни на двете екипи се и повеќе од трагикомични. И повторно недостатокот на мексиканците (висината на голманите), е најголем проблем :tapp: Ми зема години од животов со тоа излетувањата што ги правеше. Потегот на Агире за второ полувреме треба да биде Гвардадо ИН; Вела АУТ :icon_mrgr

све ОК али навијачиве мајку му бе ми ја пукнаја главава со тоа брмчење ко бумбари :drk:

Се согласувам, незнам што толку сите фама кренавте тука за местенка, чиста ситуација беше...

Вела се најде меѓу гоманот и последниот и играч, така да чист офсајд без дилеми.

Убаво полувреме можеше комотно да е 1:1 или може најреално 2:1 за Мексико. Добра игра пред се на Мексиканците.

Инаку беше офсајд секоја чест за таа судиската, не беше лесно да се види.

ПОдобар противник се Мексиканциве во секој случај,на крајот запнаа нешто африканциве со корнериве али ништо конкретно.
За судијата не рипајте многу ретко кој ќе го здогледа тој момент и ќе дигне офсајд(секоја чест)
Типувам на нерешен исход,барем со голови да биде.

Не сум знаел за правилово мајке ми :nesvest: Фала што ме известивте, да не се нервирав за џабе :icon_mrgr
Да се надополнам само, многу ми се лоши камериве некако. Од авион да не снима у пм, а ова коментаторов ми ги отече јајцава со податоци за светсково. Нека земе малку да коментира, сигурно не ги ни знае играчиве...

Не е за незнаење... од што ми е криво за поништувањето на голот... не ми се признава дека е офсајд! хаха
И така беше несмасен голманот нека попуштеа малку :D

Ахххххххххххххх:'(
Ајмо сега се молам на Гвардадо, мада требаше и порано да го стави. Бтв прекрасен гол на Африканците... Школски...

Види ги ти јужноафриканциве вака така 1:0 водат :)

Tshabalala :icon_lol: ...добар гол

пс.. Дос Сантос партали, се топката кј него... има желба у малиов, да се врати после повредата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom