Дали некој ја слушал емисијава ? Ја си ја слушам секоаш и ептен е интересна ,интересно ми е што нонстоп има смеење у неа плус можеш да им пишеш на Метрополис радио фејсбук профилот ,имаат нонстоп тема некоја на разговор
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A so kogo pravel intervju na srpski?Девојчињата ми се кул. Он, не е ништо посебно пошто често пати сака да “поентира“, што би рекол тој. Како и да е, целата радио емисија е пријатна, утрински неоптеретена. Само да ги нема оние глупине реклами на Викса и мачето му во мекдоналдс што траат два дена, далеку далеку подобра би била.
Поизитивно е моето мислење за целиот концепт, како и да е, само гасам по некад коа ме нервираат рекламите или интервјуата кои Петар ги праи на српски јазик, ко пред некоја недела...![]()
Toj e тој шо збори малце педерастично?
Јас си ги знам и во живо. Верувај во живо се далеку помрднати а инаку дечкото и он е ама тој не е колку овие шлакнативе. Слушај ги секое сабајле загарантирано смеењеДали сум некромансер?@Smert
Јас ги слушам последниов период кога ќе ги фатам, еве денес се враќав од Скопје за Струмица, пола пат имаше смеење.. читаат некои твитови и паѓаат од смеа, а и јас со нив. Машкото некако ми стои да е оперирано од хумор, девојките се баш јаки, ептен заразно смеење имаат
Најјак момент до сега кога ја пуштија "3 години 9 дана кад не 'см ебана" и во позадина газење до бесвест![]()
Најјаки моабети прават а инаку можеш да им пишеш нешто интересно на фејсбук нивната и они ќе ти го објават.Заради емисијава во 9 накај работа не излегувам од дома без слушалки и мобилниот мој скапан никаков
Само ми е многу глупо да слушам додека одам по пат да не почнам да се смеам и да ми се чудат луѓе.
Исто така во последно време ме нервира што сигналот им е слаб и знае да нема некогаш Метрополис или да се измеша со некое друго радио (Барем така е во Тетово)