Петар за појадок и пауза на Метрополис радио

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.494
Поени од реакции
8.674
Дали некој ја слушал емисијава ? Ја си ја слушам секоаш и ептен е интересна ,интересно ми е што нонстоп има смеење у неа плус можеш да им пишеш на Метрополис радио фејсбук профилот ,имаат нонстоп тема некоја на разговор

Девојчињата ми се кул. Он, не е ништо посебно пошто често пати сака да “поентира“, што би рекол тој. Како и да е, целата радио емисија е пријатна, утрински неоптеретена. Само да ги нема оние глупине реклами на Викса и мачето му во мекдоналдс што траат два дена, далеку далеку подобра би била.

Поизитивно е моето мислење за целиот концепт, како и да е, само гасам по некад коа ме нервираат рекламите или интервјуата кои Петар ги праи на српски јазик, ко пред некоја недела... :tapp:

A да кажеше у колку саат иде и кој денови ?

Девојчињата ми се кул. Он, не е ништо посебно пошто често пати сака да “поентира“, што би рекол тој. Како и да е, целата радио емисија е пријатна, утрински неоптеретена. Само да ги нема оние глупине реклами на Викса и мачето му во мекдоналдс што траат два дена, далеку далеку подобра би била.

Поизитивно е моето мислење за целиот концепт, како и да е, само гасам по некад коа ме нервираат рекламите или интервјуата кои Петар ги праи на српски јазик, ко пред некоја недела... :tapp:
A so kogo pravel intervju na srpski?

Со оној црногорецон шо имаше концерт у Универзална, Сергеј Четкович... значи на црногорски зборел. :pos:

Добри се "пупките/оревокршачките/другипрекари" што се со него. Он е тапа малце али ај...Добра емисија за во автобус да си слушаш дур си заглаен сабајлечки у гужва огромна.

Toj e тој шо збори малце педерастично?

Toj e тој шо збори малце педерастично?

the one and only, не знам шо е со радиоводителиве, кој од кој се, те оној од Антена напорнион шо мисли дека е од Лондон дојден и се препичува до посер, после овој несреќниов што збори ко да му влегол Мандинго у гз.

Бичиклиски, тури курот на ВМРО и врати се на радио за овие шупаци ти беше Амон Ра!

Многу ми е раат за слушање, на работа секој ден го слушам, и мразам кога ќе ме истераат на терен или да работам по други канцеларии додека трае емисијата. Знаат да тропаат интересни глупости. Интересно ми е да ги слушам нивните ставови. Често се контра моите, меѓутоа убаво е да се види и другата страна на медалот. И знаат да пуштаат песни пред останатите радија што посебно ми се допаѓа. Вертиго од Елементал ја вртеа месец дена, за на крај еден фан на нивниот фан пејџ да ја открие песната на 3 дена пред официјалната промоција на албумот на Елементал. Или пак дуетот на Роби Вилијамс и Гери Барлоу - Шејм.

:pos::pos::pos: Кај налетав на оваа тема ни на крај паметн е видов дека имало тема за оваа емисија така кажано. :D Капа им симнувам на сите 3ца како сум се смеел додека одам од работа 3та целиот утепан ко да ме лупнал шлепер и пушам радио и едноставно може да почне смеењето до солзи. Толку многу луди работи им текнуваат тоа е чудо некое а од пред некое време им пуштам некои статуси кои јас самиот ги смислувал и очигледно им се допаѓаат штом ги објавуваат. Ана дефнитивно од сите е најболје нема што тука :love: Црвенка.

Дали сум некромансер? :angel: @Smert

Јас ги слушам последниов период кога ќе ги фатам, еве денес се враќав од Скопје за Струмица, пола пат имаше смеење.. читаат некои твитови и паѓаат од смеа, а и јас со нив. Машкото некако ми стои да е оперирано од хумор, девојките се баш јаки, ептен заразно смеење имаат :icon_mrgr:

Најјак момент до сега кога ја пуштија "3 години 9 дана кад не 'см ебана" и во позадина газење до бесвест :lolzz:

Дали сум некромансер? :angel: @Smert

Јас ги слушам последниов период кога ќе ги фатам, еве денес се враќав од Скопје за Струмица, пола пат имаше смеење.. читаат некои твитови и паѓаат од смеа, а и јас со нив. Машкото некако ми стои да е оперирано од хумор, девојките се баш јаки, ептен заразно смеење имаат :icon_mrgr:

Најјак момент до сега кога ја пуштија "3 години 9 дана кад не 'см ебана" и во позадина газење до бесвест :lolzz:
Јас си ги знам и во живо. Верувај во живо се далеку помрднати а инаку дечкото и он е ама тој не е колку овие шлакнативе. Слушај ги секое сабајле загарантирано смеење :D

Заради емисијава во 9 накај работа не излегувам од дома без слушалки и мобилниот мој скапан никаков :pos:

Само ми е многу глупо да слушам додека одам по пат да не почнам да се смеам и да ми се чудат луѓе.

Исто така во последно време ме нервира што сигналот им е слаб и знае да нема некогаш Метрополис или да се измеша со некое друго радио (Барем така е во Тетово)

Заради емисијава во 9 накај работа не излегувам од дома без слушалки и мобилниот мој скапан никаков :pos:

Само ми е многу глупо да слушам додека одам по пат да не почнам да се смеам и да ми се чудат луѓе.

Исто така во последно време ме нервира што сигналот им е слаб и знае да нема некогаш Метрополис или да се измеша со некое друго радио (Барем така е во Тетово)
Најјаки моабети прават а инаку можеш да им пишеш нешто интересно на фејсбук нивната и они ќе ти го објават.

Јас многу често така им пишувам.

Али како и да е таа црвенкапата е најмрдната :D

Дека у последните месеци го нема Петар...

Колешка пушта тој "Петар за појадок". Слушав се само женски гласови. Изгледа стварно су га изеле.

:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom