Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да се отвори малце дискусија, кој за вас е најдобриот филм во оваа деценија до сега ? (2010-2014)

За мене Black Swan.

Незнам од моменталниве што ми текнува. Goon, Gravity или The Best Offer a од не англиски дефинитивно Tangerines!

Уф, бајаги тешко прашање....Ќе морам да одам со The Departed само поради тоа што толку ми е добар филмот што можам по 10 пати на ден да го гледам.

2009та е :D :D[DOUBLEPOST=1401130471][/DOUBLEPOST]
Уф, бајаги тешко прашање....Ќе морам да одам со The Departed само поради тоа што толку ми е добар филмот што можам по 10 пати на ден да го гледам.
2006та е овој :D

Реков до сега, пошто се поминати 3 ипол години па ем помалку години, ем добро е да се види до каде е оваа деценија на филмски план во споредба со другите :)

The Impossible & Warrior...први у глава овие ми дојдоа.

Срање деценија, се направија најдобрите филмови во деведесетите, сега се е бледа копија и перална на пари, многу ретко да испадне добар филм. Порано коа ќе ми речеа да глеам филм постар од 2000та не сакав да слушам, а камо ли пак некој од 1950 итн. Сега па со мерак ги гледам, одбегнувам да гледам од новиве.

2009та е :D :D[DOUBLEPOST=1401130471][/DOUBLEPOST]
2006та е овој :D

Реков до сега, пошто се поминати 3 ипол години па ем помалку години, ем добро е да се види до каде е оваа деценија на филмски план во споредба со другите :)

Те прочитав 2000та не 2010 затоа и ме збуни кога го одбра Black Swan :P

Сеа потешко ми е ....

Играј си еци-пеци-пец на овие и одбери си еден, пошто ја не можам :D :

50/50

Django

Side Effects

Prisoners

The Fighter

Cpt. Philips

Те прочитав 2000та не 2010 затоа и ме збуни кога го одбра Black Swan :P

Сеа потешко ми е ....

Играј си еци-пеци-пец на овие и одбери си еден, пошто ја не можам :D :