Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
фала што ми го спојлериса the sixth sense успат
Почувај го уште малку во фиока :D
Ти уствари не сакаше да го гледаш, цело време чекаше некој да ти го споилне и сеа као демек лут глумиш „еј фала брат, сеа нема потреба да го глеам“

Почувај го уште малку во фиока :D
Ти уствари не сакаше да го гледаш, цело време чекаше некој да ти го споилне и сеа као демек лут глумиш „еј фала брат, сеа нема потреба да го глеам“

Па веќе 4та година му е ова, ја има честа да биде до класикот Волкот од Волстрит. Иначе она е крива, ја сакав да го гледам деновиве, и ете вчера спојлер како планина.

7d6c85491f9740ad91402c8c6c762762.png

Последно уредено:
Замисли 4 години да ти е симнат филмот и на крајот да ти го спојлнат во видео кое не е ни за тебе наменето.

Да им се изнаебам на сите филмови шо камерата ја држат во рака и 80 % од филмот е снимен на тој начин. Трчат како неарни се тресе ништо не се гледа али битно таков бил стилот се доловувало моменти. Мрш бре лечете се , глава ме боли цел саат.

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
НЕНЕННЕНЕНЕНЕНЕННЕНЕНЕНЕНЕННЕНЕНЕНЕНЕНЕННЕЕНЕНЕНЕННЕНЕНЕНЕНЕНЕ

ИМАВ 4286 НЕОТВОРЕНИ ИЗВЕСТУВАЊА СЕГА СТИСНАВ ПО ГРЕШКА И СЕ ПРОПАДНА У ВОДА У ПИЧКУ МАТЕР НЕКА ИДЕ СЕ У 2-71 У КУРАЦ И ТОА ТУКА МЕ ДОНЕСЕ Е У КУРАЦ

целта ми беше 10.000 ама сега нема ништо смисла

tumblr_m2a9dfQLS31r4u9wdo1_500.gif

Последно уредено:
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
НЕНЕННЕНЕНЕНЕНЕННЕНЕНЕНЕНЕННЕНЕНЕНЕНЕНЕННЕЕНЕНЕНЕННЕНЕНЕНЕНЕНЕ

ИМАВ 4286 НЕОТВОРЕНИ ИЗВЕСТУВАЊА СЕГА СТИСНАВ ПО ГРЕШКА И СЕ ПРОПАДНА У ВОДА У ПИЧКУ МАТЕР НЕКА ИДЕ СЕ У 2-71 У КУРАЦ И ТОА ТУКА МЕ ДОНЕСЕ Е У КУРАЦ

целта ми беше 10.000 ама сега нема ништо смисла

tumblr_m2a9dfQLS31r4u9wdo1_500.gif
Вато,
Имаш ли некој покрај тебе?

Вато,
Имаш ли некој покрај тебе?

До сега бев во присуство на Хенфри Богарт и Ава гарден а,сега се префрлам на ''Кој сака да биде милионер''

5664564.jpg

За новите почетоци

giphy.gif

До сега бев во присуство на Хенфри Богарт и Ава гарден а,сега се префрлам на ''Кој сака да биде милионер''

5664564.jpg

За новите почетоци

giphy.gif
И пораките да не не ги отвораш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom