Им рече некој дека смееле само по три десетки да дадат во животот па сега си ги чуваат ко џокери.Абе Сискел и Еберт имаат дадено повеќе 10ки на филмови него вие на темана Мувиспотинг.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Им рече некој дека смееле само по три десетки да дадат во животот па сега си ги чуваат ко џокери.Абе Сискел и Еберт имаат дадено повеќе 10ки на филмови него вие на темана Мувиспотинг.![]()
PattonМоже да ми предложите некој филм на тема втора светска војна? Овие ми се гледани...
Inglourious Basterds, Valkyrie, Defiance, Downfall, The Pianist, La vita e bella, The boy in the striped pajamas, Schindler's list, Jakob the liar...
Band of Brothers пишува дека е некаква мини серија, а Das Boot некако највеќе ми фати око. Него ќе го гледам фала ти.
Јас ја прекинав на трета сезона. А ја пуштив одново проади мемориите од А1 и хајпот од форумов.LOST добра е ? Да и дам шанса ?![]()
Да, 10 епизоди се, ама ако имаш време обавезно изгледај ја чим бараш за WW2, оцената на имдб е заслужена. И другите филмови ми се од јаката роба, Хајзенберг квалитетBand of Brothers пишува дека е некаква мини серија, а Das Boot некако највеќе ми фати око. Него ќе го гледам фала ти.
Се ќе гледам, само ти викам тој некако ми се фати за око највеќе од сите. Ќе видиме што роба ти сеДа, 10 епизоди се, ама ако имаш време обавезно изгледај ја чим бараш за WW2, оцената на имдб е заслужена. И другите филмови ми се од јаката роба, Хајзенберг квалитет
И уште за Das Boot, јас ја гледав режисерската верзија(209 минути), за пократката не гарантирам![]()
Band of Brothers е веројатно најдобрата серија, мини серија што сум ја гледал. Дополнително задоволство е за фановите на воени филмови. Да можам би и дал 12 оцена на скала од 1 до 10Band of Brothers пишува дека е некаква мини серија, а Das Boot некако највеќе ми фати око. Него ќе го гледам фала ти.
Рон ај кажи ми дали ова е крајот на Лајф, зашто одамна имам гледано еден сличен филм и сакав пак да го гледам.исто и Con Air би му го препорачал од овие затворскиве само што не е у затвор, undisputed 3 дела се дешава све у затвор ептен јаки, Life екстра добра комедија со еди марфи заедно со мартин лоренс како се обидуваат да избегаат од затвор цел живот
Рон ај кажи ми дали ова е крајот на Лајф, зашто одамна имам гледано еден сличен филм и сакав пак да го гледам.
Тој е?Цело време се во затвор и на крај ќе направат една ујдурма, пожар мислам дека беше. Сите ќе мислам дека се мртви, а овие ќе избегаат од затвор, ќе се преправат ко старци и ќе отидат на бејзбол натпревар.
Инаку фала за предлозите, ќе го гледам и Л тру.