Маца_мк
♫♥good girl gone bad♥♫
- Член од
- 13 февруари 2007
- Мислења
- 6.421
- Поени од реакции
- 464
само така ви се чини..верувајте дека никој го нема заборавено,дека сите го памтат и секогаш ќе го паметат..само што и јас не го спомнувам затоа што при секое негово спомување јас се расплакувам..тоа е вистината..луѓето го изгубија она во што веруваа,нивното најдраго и најсакано нешто,болката е преголема и затоа не се спомнува тоше сеуште,затоа што луѓето премногу го сакаа,а загубата е голема..:cry:
Зошто?Зошто баш ти?Сеуште се прашувам зошто мораше тоа утро да биде кобно баш за тебе..
Не поминува ни ден без да слушнам некоја твоја песна,без да запеам некој твој стих,без да пуштам една солза за тебе..
Зошто толку боли?чувствувам огромна болка,ко да сум загубила некој најблизок..а ти беше близок со сите,ги сакаше сите и сите те сакаа..го изгубивме најмилиот,најсаканиот,најубавиот,нашиот најдобар ангел..очигледно беше предобар за да останеш тука..
Засекогаш ќе те сакам,никогаш нема да те заборавам,вечно ќе ги слушам твоите песни!
Ми недостигаш!!!!!!:cry::cry::cry:
Зошто?Зошто баш ти?Сеуште се прашувам зошто мораше тоа утро да биде кобно баш за тебе..
Не поминува ни ден без да слушнам некоја твоја песна,без да запеам некој твој стих,без да пуштам една солза за тебе..
Зошто толку боли?чувствувам огромна болка,ко да сум загубила некој најблизок..а ти беше близок со сите,ги сакаше сите и сите те сакаа..го изгубивме најмилиот,најсаканиот,најубавиот,нашиот најдобар ангел..очигледно беше предобар за да останеш тука..
Засекогаш ќе те сакам,никогаш нема да те заборавам,вечно ќе ги слушам твоите песни!
Ми недостигаш!!!!!!:cry::cry::cry: