LordDragonII
Dr.Strangelove
Шо интересно ќе биде на некој од Аљфите.... не, заеби.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
7-8 dena koi nikogas nema da ti se vratat.За ова видео нам ни беа потребни 7-8 дена со секојдневно снимање низ улиците на Скопје.
Прегледај го приврзокот 106951
Wow кујзнае колку си забавен у друштво.Според мене - многу попаметна идеја е репортажа за секој град во Македонија. Ваков серијал во македонската кинематографија јас како што знам НЕМА и ќе бидете уникатни, овоа со пранковите више станува клише. Изнајмете еден дрон за тој ден кога ќе снимате, за обична камера што снима HD се наоѓа, најдете убаво девојче да објасни во снимката што и како е, по некоја изјава од некој постар човек и имате хит серијалче. Дури и не мора да имате некој што објаснува пред камера, направете наративно, со некој што има убав глас.
П.С И не снимајте ноќе со истава камерa![]()
Wow кујзнае колку си забавен у друштво.
Не си играјте со ова моторниве пили, ќе ви извади некој пиштол уште пред да кажеш дека е “заебанција“ ќе ви ја отворат главата.
* Ако е фејк видеото само да биде интересно во ред е тогаш, лапај прегледи.
Пред точно три дена Кога снимавме на сред снимање ни улетаа ко на филм алфи со ротационо фини лепо дечките не наредоа не претресоа и откако им покажавме документи и видоа Што снимаме и си заминаа така да не е така како што се замислува.Шо интересно ќе биде на некој од Аљфите.... не, заеби.
Имаш среча в г'з.Пред точно три дена Кога снимавме на сред снимање ни улетаа ко на филм алфи со ротационо фини лепо дечките не наредоа не претресоа и откако им покажавме документи и видоа Што снимаме и си заминаа така да не е така како што се замислува.
а што чекаше две мачиња да ти излезат од колаОва новово видео е вистински грозно. Ми се згади од тие таквите...![]()