3D во кино Милениум

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Кога би гледал во 3д господар на прстените маратон или стар варс маратон не со вакви филмови да почне 3д во македонија. Добро сепак сум задоволен што дојде па и филмовите со тек на време ке дојдат лелеј само коа ке ми текне господар на прстените во 3д аууууууу не мозе да се опише со зборови :D

Бев во понеделникот до Милениум. Прашувам на благајна:
- Колку е карта за 3D?
- 200 денари.
- Кои денови го даваат „Најбрачниот час“?
- Секој ден од понеделник до петок.
- Добро, дајте ми две карти за во петок.
- Со дерење и гестикулации: "АМА ДЕЧКО КАКО ВО ПЕТОК ВО ЧЕТВРТОК ГО МЕНУВААТ РЕПЕРТОАРОТ ОД КАЈ ДА ЗНАМ СЕА ЈАС КОЈ ФИЛМ ЌЕ ГО ДАВААТ ВО ПЕТОК!“

Мојот мозок во првите 2 секунди:
1855648-shut_up_and_take_my_money.jpg

Мојот мозок после 3 секунди:
355beg.jpg

Ебате идиотите.

- Колку е карта за 3D?
- 200 денари.
- Со дерење и гестикулации: "АМА ДЕЧКО КАКО ВО ПЕТОК ВО ЧЕТВРТОК ГО МЕНУВААТ РЕПЕРТОАРОТ ОД КАЈ ДА ЗНАМ СЕА ЈАС КОЈ ФИЛМ ЌЕ ГО ДАВААТ ВО ПЕТОК!“

Ебате идиотите.
(Понеделник, Петок]
problem solved with math

- Колку е карта за 3D?
- 200 денари.

1855648-shut_up_and_take_my_money.jpg

355beg.jpg

Ебате идиотите.

Ништо ново со тие на благајна. Какви се луѓе нема по светот. Еве и јас сакав да земам карта за 2-3 дена унапред, значи и со мене ќе се испонашаат исто. И никогаш нема да им стапнам така ако направат.

Читам на Твитер дека вчера им се „расипал“ проекторот... Бар така им кажувале на луѓето.
Oд други па слушнав дека уствари не знаеле да го „залепат“ преводот на филмот... Колку е ова вистина - не знам. Ама со оглед на високиот процент на македонштина, ништо чудно да не навистина така.

Вечер ќе го пробам, немам преголеми очекувања

355beg.jpg

Ебате идиотите.

Море ќути, ако го менуваат у петок репертоарот е одлично, можеби ќе донесат подобар филм.... Можеби... :D

zasto zborite se vo negativa, filmot e taka taka, ali ja koga otidov otidov samo 3d efektot da go vidam, sigurno salata ne e sekoj den prepolna od toa sto filmot e preubav, lugeto odat za da vidat kako e 3d,ke donesat podobri filmovi pa dur togas ke nema karti ne za petok nego za dve nedeli unapred, inace vo cetvrtok ke go menuvaat mozebi ke go donesat filmot sto ke ima premiera na 9-2-2012 StarWars I

Бев вечерва технологијата го исполнува очекуваното- 3д одлично, само филмовите според мене се катастрофа, за Пина незнам не судам но овој Најмрачниот час е жива глупост... во очекување на нови и подобри..

Сепак браво за потегот на кино милениум.

Еве што велат од Кино Милениум

Градско Кино Милениум
Народе кинофилски, чујте и почујте:
Правата за прикажување на филмот AVATAR (3D), се СТОПИРАНИ за сите земји во светот, што значи дека никој нема право да го прикажува. Барем не 3 месеци пред објавување на неговиот втор дел.
А што се однесува до STAR WARS, во сериозни преговори сме да го добиеме филмот наскоро.

Like
· · Share · 3 hours ago ·
ѓ

Во преговори биле за Стар Ворс........јас не би се радувал пред време зошто ние сме Македонци и знаеме да усереме,ама ако го земат има да биде покоЉ ! :vozbud:

Картите за еден месец однапред ќе бидат купени. :icon_lol:

Се некако ми се чини дека некој од милениум го чита форумов , ако го чита еве три предлози за филмови кои сигурно ќе направат бум, што би се рекло ќе се направи јак кеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom