3D во кино Милениум

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Само Хобит би го гледал во кино на 3д, а бљувотина од типот на најмрачниот час може да се гледа во вц во 3д, да се купи двд од филмот и да го фрлиш во шоља.

Абе каков Star Wars, нека дадат некој појак филм како Аватар и сл. Титаник сега ќе излезе во 3Д.

Ејјјјјјј не дупи ! Стар Ворс ако го дисаш тогаш боље не гледај филмови воопшто. :D

Озбилно.

Симни го,изглеј го па сам процени.

Ејјјјјјј не дупи ! Стар Ворс ако го дисаш тогаш боље не гледај филмови воопшто. :D

Озбилно.

Абе добро, нека го дадат еднаш-двапати но секој петок да даваат тоа ќе стане малце досадно. Бар нека ги даваат поновите. А ако даваат некој од поновите филмови што се меѓу најгледаните...тоа ќе биде атракција. Луѓето нема да искачаат во град, ќе идат во кино.

Озбилно.

Што ќе ми е преубав филм да си уништувам со 3D?

Ако веќе носат 3D,нека биде некој специфично сниман со 3D камери, како Аватар или Харолд и Кумар (не сум најсигурен за вториов баш), а не стари филмови пре-рендерирани во 3D.

Баш денеска ја зачекав рекламата на MTV HITS дека од 9 Февруари во 3D кината ќе бил StarWars I е сеа за кај нас незнам барем така имаше на рекламата :)

Што ќе ми е преубав филм да си уништувам со 3D?

Ако веќе носат 3D,нека биде некој специфично сниман со 3D камери, како Аватар или Харолд и Кумар (не сум најсигурен за вториов баш), а не стари филмови пре-рендерирани во 3D.
харолд и кумар новиот е баш за 3д напраен.

Харолд И Кумар, па уште и у 3Д - највисоко ниво на мазохизам...
Ова што било преполно за Пина... не верувам дека на барем 50%-60% им се гледа(ло) таков филм - уметнички/документарец, него ради помодарство потрчале, да се фалат после дека блаблабла први гледале у 3Д. :P

харолд и кумар новиот е баш за 3д напраен.

Знам дека е за во 3D, само не знам дали е сниман со специјални 3D камери или после тоа е конвертиран, повеќето од 3д филмовите се така...бидејќи е прескапо да се снима директ 3D. :)

бев на најмрачниот час. Филмот лош беше ама отидов за да видам како е во 3Д да се глеа филм :) задоволен сум :D
Сеа чекам да донесат добри филмови со ефекти за да дојде до израз уште повеќе.

бев на најмрачниот час. Филмот лош беше ама отидов за да видам како е во 3Д да се глеа филм :) задоволен сум :D
Сеа чекам да донесат добри филмови со ефекти за да дојде до израз уште повеќе.
Нели многу беше глуп филмот? Ниту открија нешто за "вонземјанците",целиот филм така глуп беше,и глупо заврши.. А ова за ефектито беше јако,но филмот не беше баш за во 3д...

Леле глуп филм....сценарио катастрофа, глума очајна..Отидов ради 3д-во да видам што чудо е. Интересно, ново за мене, имаше некои ефекти убави за гледање. Ете така, појдов, видов, си заминав. Љубопитноста си ја задоволив, одсега само на квалитетни филмови одам на 3д.

Значи да не одам на Даркест Аур? Да чекам јак филм, ако биди да биди (y)

прво земат пари со лингурски филомви ... после треба да има јаки филмови :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom