3D во кино Милениум

Член од
15 мај 2010
Мислења
540
Поени од реакции
72
Ај едно прашање. Бев конечно во киново и гледав 3Д филм. Ги разглеав наочаритен, обични наочари се, дури не се ни стакло. Едното зелено, другото црвено, само што не се баш како стандардните зелено-црвени наочари, малку пофино се направени, да не болат очи. Е сеа, ме интересира, ако имам такви наочари, кога ќе пуштам 3д филм на мојов монитор (Не е 3Д) што ќе се деси? Ќе добијам 3Д?
Бидејќи од тоа што заклучив додека гледав филм, наочарите никако не се поврзани со екранот (прожектор, или што и да е).

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ај едно прашање. Бев конечно во киново и гледав 3Д филм. Ги разглеав наочаритен, обични наочари се, дури не се ни стакло. Едното зелено, другото црвено, само што не се баш како стандардните зелено-црвени наочари, малку пофино се направени, да не болат очи. Е сеа, ме интересира, ако имам такви наочари, кога ќе пуштам 3д филм на мојов монитор (Не е 3Д) што ќе се деси? Ќе добијам 3Д?
Бидејќи од тоа што заклучив додека гледав филм, наочарите никако не се поврзани со екранот (прожектор, или што и да е).
Треба да имаш монитор што има 100 Hz или повеќе (скоро секој CRT може), ќе си симнеш видео плеер што пушта 3D, ќе си симнеш 3D филм и ќе имаш.

Член од
15 мај 2010
Мислења
540
Поени од реакции
72
Треба да имаш монитор што има 100 Hz или повеќе (скоро секој CRT може), ќе си симнеш видео плеер што пушта 3D, ќе си симнеш 3D филм и ќе имаш.
И тогаш не ја гледам логиката зошто би купил 3Д телевизор/Монитор?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
И тогаш не ја гледам логиката зошто би купил 3Д телевизор/Монитор?
Зашто тоа што го можат старите CRT не го можат стандардниве LCD туку мора СПЕЦИЈАЛЕН LCD да зимаш, со над 100-120 херци.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
дај кажете нешто за the avengers , го гледал ли никој, има ли 3Д ефекти добри или пак да си го гледаме на компјутер?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
дај кажете нешто за the avengers , го гледал ли никој, има ли 3Д ефекти добри или пак да си го гледаме на компјутер?
Перверзии, акција, ефекти, 3D, Ultra HD и СМЕЕЊЕ!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.110
Поени од реакции
9.050
За разлика од The Darkest Hour и John Carter, за овој не ги жалав парите. Супер филмче и дефинитивно гледај го на кино не на PC.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Avengers после од 18:00........и според тука коментариве и според коментарите што ги читав на нет оечкувам многу, па ќе видиме.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Кино Милениум :cuc:

Ама едно прашање што се случува со кино Рамстор? Последнен нормален филм што имаат давано беше ХП....(уствари грешка сум Haywire беше последен)
Планираат нешто да прават асално?
Треба да се отвори тема за киното во Рамстор..

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Кино Милениум :cuc:

Ама едно прашање што се случува со кино Рамстор? Последнен нормален филм што имаат давано беше ХП....(уствари грешка сум Haywire беше последен)
Планираат нешто да прават асално?
Треба да се отвори тема за киното во Рамстор..
Додека има ваков репертоар во кино Милениум, нема потреба од тема за кино Рамстор :)

Kajgana Shop

На врв Bottom