Парче облека кое го посакувате

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Има ли нешто, кое што го посакувате во вашиот плакар, но за жал не се наоѓа таму?
Можеби не е соодветно за вашите години, или вашиот џеб, па едноставно останало во излогот од продавницата.
Јас на пример, сакам да носам штикли, и тоа многу, али моите години не ми дозволуваат баш да си ги приуштам:cry:
Што е со вас?:icon_lol:

hmmm...eve najiskreno koa kupuev patiki pojse mi se svigjaa edni beli so rozevo ali ne gi kupiv posto ne nosam rozevo,a i nemam obleka so koja bi mi idele :)

јас имам една малку обратна ситуација. имам една зелена сукња, многу е убава, си ја купив пред 2 месеци ама ја немам облечено дека стварно немам со што да ја искомбинирам. немам ништо зелено а сукњата многу ми се свиѓаше. све ми е на розево, црно , бело, по малце плаво. И тоа малце што го имам зелено, е еден дукс што ама ич не иде со сукњата. знам дека ова е :oftopic: ама досега такво парче што го немам а сакам да го имам немам. Сукњава исто како да ја немам , дека не можам да ја носам.:icon_lol:

Има една прекрасна сукња во Фард,ама чини едно 4 илјадарки...никад не би дала толку пари за обично парче тексас,ама сепак си ја посакувам...:icon_lol:

многу сакам да носам долги онака панталони зелени во комбинација со зелена долга блуза со капа.

Добро е тоа што не сакаш да даеш за фард 4000. Мислам не дека нешо сум по марките ама кога веќе ќе даваш 4000 за некоја марка нека биде нешто поразлично од фард.

Луѓеее, не забегувајте од темата:icon_lol:
Имате посебна тема за модни марки, па можете таму да си кажете што и како мислите за нив. Овде да не ја расипуваме темата:se_ molam

Pa posakuvam eden od prekrasnite fustani na Ellie Saab vo mojot plakar...iako ne znam za kade bi go oblekla :pos: :pos:

Версаче и Роберто Кавали(дизајните) ми се слабост ама за сега само на ФТВ ми се достапни!

Ovie farmerki ama za zal gi nema tuka se uste..
[ RL=http://imageshack.us]
p10975311phhero0yl.jpg
[/ RL]

od viktorija bekam bea ovie?

Da , od kolekcijata na Rock and Republic , 285 dolari se na net ama pa farmerka bez proba ne se kupuva..

Aaa src ubaj farmercinjata,pa osobeno za slabi ragazzi ko tebe :):)
Ke ti gi kupam za rodenden :icon_lol:

Абе добри се но ништо посебно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom