Парче облека кое го посакувате

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
До сеа све што ми се свиѓало(скоро све) сум си купил,така да немам потреба да постирам слики тука!:)

Ginger%20and%20Java%20Silk%20Charmeuse%20Dress%20Apple.jpg

Овој фустан го посакувам највише на свет го видов и не го купив:nerv: и сега си викам колку сум била :ija:

во мојот плакар го посакувам палтенцето на братучетка ми,...едно кафеавко, со џепчиња по страните и ревери и со ременче...мх мх мх,...само уште да знаев да го објаснам за да ми го сошијат...:nerv:

I ja bi nesto od Versace, Dior ili D&G ama posto ne mozam do tolku da su dozvolam, se zadovoluvam i so H&M, Mango, Zara, Vila..

Барем еднаш во животот да можам да облечам некој фустан на Елие Саб е тоа сакам најмногу :pipi:

ооо ак почнам да набројвам...
значи прво и основно од рокси:
8thstreetshoes_2030_940068

пошо неам црни чизми ниски

нешо вака слично од DC
BATPD.jpg

и ова :
8477_1.JPG
:pipi:

Посакувам... црна кожна јакна, кратка. Ама од убава кожа, а не ко оние во Манго, искривени цели и неквалитетни. :Ѕ

И патикиве ги посакувам премногу, ама не ми одговараат со ништо. :(
8521-629756-3.jpg

converse-100th-anniversary-thermal-md-chuck-taylor-3.jpg

едни вакви ако мози.... хаххаа
или
rihanna-and-chris-brown-outside-maya-club-in-london-3.jpg

вака е многу јако.... и таја зад него да ми е зенска ама... :pos2:

Еден костум за капење.Не го купив зш ме мрзеше да се слеквам да го пробам и мама ми рече ак не ко пробаш немат купвење(ама беше вон сезона значит не беше лето ко го гледав јас на мене хулохопки имав:kesa:)Одамна беше ова ама костумов всрце ми остана...Ахххх шо ти прајт мрзата:nesum:

моментално во план ми е еден костум да си сошијам ... така годфадер стајл :vozbud:

converse-100th-anniversary-thermal-md-chuck-taylor-3.jpg

едни вакви ако мози.... хаххаа
или
rihanna-and-chris-brown-outside-maya-club-in-london-3.jpg

вака е многу јако.... и таја зад него да ми е зенска ама... :pos2:

Уфф бравос!! :helou: каков стил! :vozbud::vozbud: Секоја чест!
иначе ја освен тоа горе го посакувам и ова :pos2:

menskinnyjeans_large.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom