Парче облека кое го посакувате

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
p20481.jpg
p20481b.jpg

p20497.jpg
p20497b.jpg

p20469.jpg
p20506.jpg

p20584.jpg
p30145.jpg

СВЕ би сторила да ги имам!!! :vozbud:

Барем еднаш во животот да можам да облечам некој фустан на Елие Саб е тоа сакам најмногу :pipi:

Освен ова сакам... :)

Шанел чанта аааааааах
img-thing

А не дека би одбила и Хермес чанта
img-thing

Чевли на Кристијан Лобутин :vozbud:
img-thing

Е така овие ми се сон, што знам нема да ми се исполни. За еден фустан Елие Саб, чевли Лобути и чанта Шанел ми треба 20 годишна заштеда :icon_lol:
Ама убаво е да си сакам. :)

освен што сакам Зара и HM продавници у скопјево ке се зачудите ама никако неможам да најдам убава маичка ко за искачање на прерамки, без светки и слични чуда со уубаво округло деколте (не све некој шпиц деколтиња ги праат).така cute.значи нигде нема убава мајчка за искачање а да не е памучна.иам глеано у манго порано сеа тапа или прешироки или пре тесни

Па немам некоја посебна желба да имам некоја облека.Тоа што ми се свиѓа тоа го избирам.Без разлика дали е купено од елитен бутик или од пазар.

Вака: кожна јакна ама она баш олд скул, конверс стартки, мотор, и се во стилот на '70-тите....

Miu Miu :bilokojzbor:

img-thing

Moschino :гринсмајли:

img-thing

Alexander Mcqueen :заљубено:

img-thing

Brian Atwood :бубачка:

img-thing

Marc Jacobs :vozbud:

img-thing

H&M :pipi:

img-thing

Никогаш не сум сакала да изгледам како подвижна рекламa но би убила за чанта и маичка од Vivienne Westwood како на пример :

img-thing

m1_645486.jpg

shim.gif

shim.gif

shim.gif

Прво машко што ќе постира :
vans-sk8-hi.jpg

Ги барам цел живот и уше немам најдено. :)

Фармерки број 40 нема големина таква низ градов ебате беља :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom