Колку ви е важна музиката

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Bez gitara i muzika ne mozam da ziveam avtomatski se nerviram

Bez muzika nisto nepram. Mora vo denot da slusam 2 sati muzika za da se relaksiram ili da isklucam malku

па ај да кажеме дека мн ми значи

Ja be lugje bi umrela bez muzika..E toa e moe mislenje..Ne znam za drugite..:)

Со музика легнувам,со музика се разбудувам.Со музика живеам,па нека запеат сите и кога ќе умрам.

i ja isto so muzika se razbuduvam so muzika stanuvam,mnogu vazen del e od mene

Mnogu mi e vazna, bez muzika i gitara ne mozam .....

kiro hametovski напиша:
не можам без неа...уствари компјутерот го користам само за музика и за кајгана.....
Me 2

Drugo, poso malce sum poremetena(dobro sea malce-malce poise)Ako ne si pustam dranje(metal) ja nemogu da se smirim.Po celi denovi sum na baza na muzika na casovi si slusam muzika nasegde si slusam muzika...

Lele zabegav abe VAZNA mi e(NAJVAZNA).Da ne mi bese vazna nemase da se ostavam na forumof muzika ke idef na drug!!!!

Epten bez nea ne mozam ni eden den

толку сум зависен од музика што го носам мп3 плеерот и на сред писмена математика па еднаш професорката ме праша зошто титкам ?
:pos::pos::pos::pos:

Научив да свирам едно 4 инструмента и плус да пеам од таа љубов кон музиката.Музиката е најдостапна форма на совршенство!

ZAVISNIK!!!!!!!!!!!lugeee zavisnik bez nea ne mozam!!!!!!!!
muzika=kislorod -za mene!!!!!!!!
doma stalno uklucen sistem/kompjuter,a na casovi ili bilo kade nadvor sekad e diksmenot na mene:music1: :music1: :music1:
hehehehehe:je:I'M LOVIN' IT!!!!!!!!!!!!!!!

23/7 сум со музика. Ми тече музика низ вените.

Аууу многу ми е важна, цело време слушам музика, освен кога спијам, а по некогаш и тогаш. Кога ми е досадно на часови и на часови слушам....така да нон стоп сум со музика

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom